"Ludilo" za Valensijinog bisera!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.04.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net

Najbogatiji se već "gađaju" ciframa za ovog mladog fudbalera, videćemo da li Valensija ima ambicija da ga ostavi u timu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Momak koji je od početka svog treniranja fudbala u Valensiji, Hose Luis Gaja, "zaludeo" je čitavu planetu svojim fenomenalnim igrama u dresu Valensije ove sezone.

Probio se do prvog tima, igra fantastično i normalno je da je poudio interesovanje velikana svetskog fudbala.

Real Madrid je pokazao interesovanje za ovog 19-ogodišnjeg levog beka koji je ove sezone već zabeležio 26 mečeva u Primeri i nezamenjiv j na levom boku Valensije.

Pored "Kraljevskog kluba", interesovanje dolazi i sa ostrva na severu Evrope. Čelsi i Mančester Siti, ekipe koje se bore za titulu u Premijer ligi ove godine, veoma su zainteresovani da vide ovog mladog ekslozivnog fudbalera Valensije u svojim redovima.

Cena mu je u ovom trenutku oko 17 miliona evra, ali je pitanje da li Valensija želi da ga proda po toj ceni i da li uopšte želi da ga proda pošto su istakli visoke ambicije u nekom narednom periodu.

Sa njim će Valensija sigurno biti veoma jaka u budućnosti, svakako da bi njegov odlazak rastužio većinu navijača ovog tima...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke