Lućo Enrike mora da se oslobodi šestorice!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.07.2016.
09:57
Izvor: Sportske.net

Posle dolaska Andrea Gomeša i pred najavljenu kupovinu Vijeta u Barsi se pojavio višak. Kako će Asturijac rešiti problem.

BETA/AP Photo/Miguel Angel Morenatti
BETA/AP Photo/Miguel Angel Morenatti

Povezane vesti

Barselona čeka poslednje pojačanje ovog leta, nakon Umtitija, Gomeša, Dinja i povratnika Denisa Suareza, stići će i napadač, po svemu sudeći u pitanju je argentinski napadač Vijeto iz Atletika.

Time bi bio završen prelazni rok kada su dolasci u pitanju, a pred turneju u Engleskoj, Luis Enrike već zna koliko će igrača otpasti.

Najmanje četvorica, najviše šestorica, neki optimalan broj je od 23 do 25 fudbalera na koje će Asturijac računati u sledećoj sezoni.

Već se zna da odlaze Teljo i Martin Montoja, za njih nema mesta posle povratka sa pozajmica u Italiji i ti transferi, ili nove pozajmice će biti realizovane već sledeće nedelje.

Na izlaznim vratima su Brazilac Daglas koji je bio potpuni promašaj, doveden je kao alternativa na desnom beku, odbio je da se vrati u domovinu, iako je imao ponudu Kruzeira. On želi da nađe klub u Španiji, kako bi još tri sezone proveo u Primeri i tako dobio državljanstvo.

Što se tiče iskusnog Adrijana koji je u klubu od 2010. on ima nameru da ode, pominjani su Sanderlend i rimski klubovi, aktuelan je sada Lacio, ali Barselona traži obeštećenje od nekoliko miliona evra što otežava stvari.

Sa pomenutom četvoricom igrača broj je 25, a do kraja prelaznog roka mogla bi da odu još dvojica, u pitanju su mlađani Samper koji bi mogao na pozajmicu, iako je nedavno potpisao ugovor, kao i jedan od štopera Vermalen ili Matje. Prvi ima ponude da se vrati u PL, za drugog je zainteresovan Liverpul, kao i turski klubovi.

Videćemo hoće li stići odgovarajuće ponude, Barselona bi mogla da pusti jednog od njih dvojice.

Podsetimo, klub su napustili Bartra koji je otišao u Dortmund, Dani Alveš koji se preselio u Juve, Sandro je postao ćlan Malage. Halilović je otišao na novu pozajmicu posle Hihona, u Bundesligu, dok je Aleks Song koji je prošle dve sezone bio u Vest Hemu otišao u ruski Rubin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Nindža
Sunday, 24.07.2016
15:22

Ne bih voleo da ode Samper, zaslužio je da igra u prvom timu.

avatar
Jasminn
Monday, 25.07.2016
05:26

Ma nek ide. Ako nisi primjetio sve ove mlade igrace prodaju s opcimom kupovine nazad. Tako ce biti i s njim ili ce ga pozajmiti pa kupiti ko Suareza nazad ili ce ga pozajmiti i doce nazad na kraju sezone. Eno i Halilovicu su stavili opciju kupovine nazad. Bolje da negdje igra svaku utakmicu i razvije se nego da u Barci igra kup utakmice samo

avatar
El Nindža
Monday, 25.07.2016
18:31

Pozajmica je za njega možda najbolje rešenje jer on pored Buskeca neće imati neku minutažu. Ali ja bih lično voleo da ostane i da se izbori za mesto, u Barsi je već 15-ak godina i zaslužuje priliku. Imam neki osećaj da će biti jedan od najboljih zadnjih veznih igrača na svetu.

avatar
Millanista 00
Sunday, 24.07.2016
14:46

Halilovic je potpisao 4-godisnji ugovor sa Wolsburgom uz mogucnost da ga barsa vrati za koju godinu uz cijenu od 9-10 miliona.

avatar
mak_juventino
Sunday, 24.07.2016
11:30

Daglas , Teljo , Montoya i Matje , niti jedan vise !!!

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 24.07.2016
13:31

Dovoljno. Vermalena ostaviti. Moze on dosta doneti Barsinoj odbrani. Videlo se na EP da ima jos fudbala u nogama.

avatar
mak_juventino
Sunday, 24.07.2016
20:23

Dobar je Vermalen , za zamena je idealan !!