Lokeren angažovao bivšeg napadača Crvene zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.06.2015.
17:27
Izvor: Sportske.net

Belgijski prvoligaš Lokeren angažovao je srpskog internacionalca koji je u sezoni 2012/2013 bio na platnom spisku Crvene zvezde.

sporting.be
sporting.be

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde nisu imali prilike da se upoznaju sa kvalitetima Kragujevčanina Marka Mirića koji je tokom boravka na "Marakani" u sezoni 2012/2013 dobijao priliku na kašičicu, ali je iskusni fudbaler uspeo da se probije do Belgije.

Nekadašnji prvotimac Metalca, Spartaka, Zvezde, Radničkog, Minska i Slaven Belupa dogovorio je trogodišnju saradnju sa belgijskim Lokerenom uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu dana.

"Počastvovan sam poverenjem koje mi je Lokeren ukazao. Dobro znam u kakav sam klub došao i jedva čekam da se priključim ekipi. Nadam se da ću uspeti da opravdam poverenje" rekao je Mirić.

Brzonogi krilni fudbaler proveo je prethodnih godinu dana u Slaven Belupu za koji je na 29 utakmica postigao 9 pogodaka i tako se preporučio Lokerenu.

Belgijski klub za koji će Marko Mirić u buduće nastupati prošle sezone je zauzeo osmu poziciju na tabeli a kasnije je u finalu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope izgubio od Mehelena našeg Saše Jankovića.

Marko Miric 2015 from love players on Vimeo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 19.06.2015
21:43

2012/13 je igrao kod nas čini mi se kao pozajmljeni igrač Zvezde... ali svejedno je precenjen igrač, a ni ponašanje mu nije kako valja!

avatar
Nenad BalovicKg
Friday, 19.06.2015
17:45

Tek sad vidim kako je Despotovic igrao u Lokerenu.. Pa kad moze ovaj MIric mogo i Despot.