Ljudi, gde je Di Marija?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 30.07.2015.
10:23
Izvor: Sportske.net

Ne znaju ni Englezi, ali ni Francuzi!

BETA/AP Photo/Andre Penner
BETA/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Mančester Junajted je sinoć igrao sa Pari Sen Žermenom, dva kluba su uključena u transfer pregovore u vezi sa Anhelom Di Marijom već nekoliko dana.

Ako ste mislili da će Argentinac biti tu, očito ste se prevarili.

Što je smešnije (ili tužnije) niko ne zna gde je Junajtedovo letošnje rekordno pojačanje od 59 miliona funti.

Novinare je zanimao komentar Van Gala, dobili su slikovit odgovor.

"Možda vi znate gde je? Mi nemamo pojma.", rekao je menadžer Mančester Junajteda.

Sa druge strane, Loran Blan se nije oglašavao, iako je priznao da njegov klub pregovara sa Argentincem.

PSŽ je ponudio 28 miliona funti, ali đavoli traže minimum 46 miliona, kako bi povratili barem veći deo sume koju su izdvojili za njegovo dovođenje minulog leta.

Inače, nakon izjave Luja Van Gala da ne zna gde je Di Marija, po Mančesteru su šaljivi navijači izlepili poternice u nadi da će pronaći argentinskog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red_Devil
Thursday, 30.07.2015
18:31

Dragi moji navijaci uniteda... I sam sam njihov navijac..ali mi se ove sezone nemamo cemu nadati..gledao sam po noci utakmicu sa psg i to je opci kaos... Jedino shaw,darmian,blind,depay i schenderlin zadovoljili...ostali nista ne vrijede.. jones skrivio oba gola,jang se gubi po lijevoj strani,veliko pojacanje schwaini ne moze jednu loptu tocnu dodat, rooney se gubi u spici.. ne moze on vise napad igrati,eventualno iza napadaca... Ako hocemo nesto napraviti treba nam stoper koji ce igrati sa blindom jer blind je stup obrane u svim utakmicama bio... Treba nam lijevi bek tipa marco reus i napadac tipa ibrahimovic i tek onda se mozemo necemu nadati.. inace cemo biti u top 4 sa nekim prosjekom a u lš samo prolazak skupine

avatar
PakyCFC
Thursday, 30.07.2015
18:52

Ne možeš baš suditi nekom timu na osnovu prijateljske utakmice, gde je svim igračima rečeno da se čuvaju povreda, i da ne igraju na svom maksimumu. Zašto bi neko rizikovao bilo šta, zbog ničeg?

avatar
Thursday, 30.07.2015
22:16

Zašto imaš takvo mišljenje ? Voleo bih da Anhel ode, pa da dođe Pedro. Pedro i Laporte da dođu, uz već pristigla pojačanja, sasvim solidno odrađen prelazni rok. De Hea-Darmijan, Džons, Laporte, Blind-Švajni/Šnajderlin, Erera, Mata-Depaj, Pedro, Runi.

avatar
Red_Devil
Thursday, 30.07.2015
19:00

Majstore da si gledao utakmicu sve bi ti bilo jasno... Majke mi tko god da je to vidio sve bi znao... Nemas pojma koliko sam se nazivcirao....

avatar
Dorian.Grey
Thursday, 30.07.2015
14:18

Slazem se LVG se ponasa kao pijan bogatas i kupuje sta zeli, a ne sta mu treba.

avatar
M. Pochettino
Thursday, 30.07.2015
12:46

Video čovek gde je došao i sada beži glavom bez obzira uprkos ogromnoj plati, on je po dolasku u klub naveo da mu je taj prelazak ustvari plan B a da želeo u PSŽ.Ali šta da se radi Anhele, brate slatki... Svi mi grešimo.A junajted može da se bahati sa ovim parama koje im je ostavio onaj stari što je žvakao na klupi, neće ni te pare večno. Slobodno se može reći da je jedina razlika između junajteda i Sitija boja dresa. Neki to zovu tranzicija, ali još uvek ne shvataju da je to prizemljenje, vraćaju se gde su bili pre 25 godina, tokom cele svoje istorije, u prosek ...

avatar
the NormalOne
Thursday, 30.07.2015
13:01

Vratio si se :D :D.Taman da se uravnotezi stanje :D

avatar
čombe
Thursday, 30.07.2015
13:13

Kompleksi brate..

avatar
lakipfc
Thursday, 30.07.2015
11:16

Evo sad smo polpili kafu kod mene,ode tetki da odnese lek...

avatar
Amar Zo
Thursday, 30.07.2015
10:34

Di Mariju boli uvo