Ljorente na meti Arsenala?

Autor: Stevan Milovanović
sreda 18.02.2015.
10:13
Izvor: Sportske.net

Da li će Arsen Venger dovesti još jednog napadača u svoje redove?

Beta/AP Photo/Daniela Santoni
Beta/AP Photo/Daniela Santoni

Povezane vesti

Nakon spekulacija o prelasku u Totenhem ili Liverpul, španski napadač Fernando Ljorente je trenutno najbliži prelasku u Arsenal, pišu italijanski mediji!

Karijera iskusnog Španca u Juventusu, koji će ovog meseca napuniti 30 godina, se izgleda bliži kraju, jer dobija sve manju minutažu i nije zadovoljio čelnike Juventusa svojim partijama ove sezone.

Mladi Alvaro Morata dobija sve više prilika ove sezone i čini se da je sve bliži rastanak "Stare Dame" i Ljorentea.

Izvesno je da bi Juventus rado prihvatio ponudu bilo kog tima koji ponudi oko 15 miliona funti, jer iskusni napadač ima primanja od 4,5 miliona evra godišnje, što je prilično velika svota novca za italijanske uslove.

Naime, Arsen Venger želi da pojača konkurenciju u napadu za narednu sezonu i Ljorente se nameće kao pravo pojačanje, pišu italijanski mediji.

Međutim, Venger u timu ima napadače poput Aleksisa Sančeza, Danija Velbeka i Olivijea Žirua, tako da je pitanje koliko je realan prelazak Ljorentea u redove "Tobdžija", s obzirom da on nije više toliko mlad i verovatno ne bi bio zadovoljan da greje klupu u londonskom timu.

Podsećanja radi, Ljorente je prešao u Juventus iz Atletik Bilbaa kao slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boykevp
Wednesday, 18.02.2015
11:54

ja zaista ne znam da li neko veruje u ovu glupost, i odakle je ustvari ova vest potekla.. ako nekog venger kupi u napadu, to ce biti pokusaj za kavanija, jer mu nista drugo ne treba..