Liverpul sprema novu ponudu za mladića iz Sautemptona

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.11.2016.
17:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa Liverpula ima želju da u svojim redovima vidi sjajnog fudbalera Sautemptona.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Da vas samo podsetimo u koliko su dobrim odnosima Liverpul i Sautempton kada se radi o transferima - Riki Lambert, Adam Lalana, Dejan Lovren, Natanijel Klajn, Sadio Mane.

Izgleda da se na tome neće završiti, Liverpul po svaku cenu želi fudbalera sa defanzivnim karakteristikama, Sema Mekvina.

Mekvin je igrač koji je do sada igrao na poziciji levog ofanzivnog veznog, ali je zbog problema sa povredama Klod Pjuel odlučio da ga prebaci u odbranu na levu stranu, pa sada igra levog beka.

Upravo je ta pozicija ona na kojoj je Liverpul deficitaran, podatak da tu standardno igra Džejms Milner koji je po prirodi vezista vam dovoljno govori u prilog tome.

Ben Čilvel je takođe bio na meti Liverpula, ali izgleda da je interesovanje za igrača Lestera opalo u poslednjih nekoliko meseci.

Inače, Mekvin ima samo još 18 meseci do kraja ugovora sa Sautemptonom, a navodno je jedna ponuda od strane Liverpula za njega odbijena u prošlosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
felipe_mello
Thursday, 03.11.2016
03:53

e ova infromacija je pouzdano tacna cim se pregovara sa sautemptonom

avatar
papaja
Wednesday, 02.11.2016
22:04

Pa i mekvin je prinudno na lijevom beku

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 02.11.2016
21:38

Kako Milner nije levi bek, tako nije ni Mekvin.. Decko je levo krilo i greh bi bio da ga za stalno vrate na levog beka..