Liverpul ostaje bez DVANAEST defanzivaca!?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.12.2014.
11:10
Izvor: Sportske.net

Do narednog leta 2015. godine, Brendan Rodžers planira da se reši čak dvanaestorice defanzivnih fudbalera, uključujući i golmane, piše u britanskom "Telegrafu".

Beta/AP Photo/Bob Leverone
Beta/AP Photo/Bob Leverone

Povezane vesti

Liverpulu je rak-rana ove i prethodne godine defanziva, s tim što ove sezone imaju i problema kada se radi o samom napadu.

Menadžer ovog kluba, Brendan Rodžers, ne želi da produži ugovor sa velikom većinom defanzivaca kojima ističe ugovor na kraju ove sezone, ali pojedinaca želi i da se otarasi, prenosi britanski "Telegraf".

Među dvanaestoricom se nalaze i dva golmana koja su čuvala mrežu Liverpula u dosadašnjem toku Premijer lige.

Ugovori na kraju sezone ističu Kolou Tureu, Džonu Flanaganu, Glenu Džonsonu i Bredu Džonsu i oni će, ukoliko se ne desi nešto senzacionalno, napustiti klub ili na kraju sezone, ili već ovog januara.

Sa druge strane, Minjole, Mamadu Sako, Hose Enrike i Martin Škrtel imaju ogromnih problema sa protivničkim napadačima ove sezone i takođe su određeni za transfer naredne sezone.

Sebastian Koates, Tijago Ilori i Andre Vinsdom su na pozajmicama, ali teško je očeivati da bilo ko od njih impresionira u narednom periodu Brendana Rodžersa jer teško je verovati da oni u ovom trenutku imaju kvalitet da igraju za Liverpul.

Ostao je još Havijer Mankiljo, ali ovaj fudbaler će se najverovatnije vratiti na kraju sezone u svoj Atletiko Madrid.

Dejan Lovren i Alberto Moreno, dva pojačanja ovog leta koja nisu impresionirala navijače Liverpula, ne pominju se u tekstu "Telegrafa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke