Liverpul - Ništa od Hektora, levi bek se traži u Čempionšipu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.06.2016.
17:54
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop i dalje traga za pojačanjima, nekoliko je na vidiku.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Pisali smo vam danas da je Liverpul zagrizao za Gonazala Iguaina, da je Jirgen Klop gledao utakmicu reprezentacije Argentine i da je razgovarao sa njegovim bratom oko navodnog prelaska u Liverpul.

Ovo je veliko pitanje, nismo baš sigurni da Liverpulu trebaju napadači, a i njegova otpusna klauzula je prevelika, 94 miliona evra.

Dalje, u Liverpulu najverovatnije odustaju od Jonasa Hektora, levog beka Kelna.

"Nema ništa od toga. Nije poslata nikakva ponuda iz Liverpula. Mislim da će i naredne sezone igrati sa nama ukoliko ne dođe baš jaka ponuda. Tada možda i odgovorimo na pozive", rekao je glavni i odgovorni za transfere u Kelnu, Jorg Šmatke.

Sada je Liverpul zagrizao za novog levog beka, pronašao ga je u Čempionšipu, radi se o Čarliju Tejloru.

Navodno ovaj 22-godišnji momak ima ponudu Stouka i Liverpula, pa je na njemu da odluči gde će igrati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd93
Tuesday, 07.06.2016
22:56

pa realno keln ima vece sanse da u top4 u nemackoj nego liverpul u engleskoj...sto bi prelazio u liverpu...nego nesto prestali da pisu o geceu...mozda je zaboravio da igra fudbal ali ne verujem da je toliko da bi presao u liverpul...s njim bi keln sigurno bio 4 u bundesligi...

avatar
MANUTD
Tuesday, 07.06.2016
18:34

Gde ste liverpulovci? Sta ima? Nemojte sad da se ne cujemo preko leta, nema smisla, glasni ste cele sezone, sto i sad ne bi bili? Nije to 8. mesto ni toliko lose, svakako bolje od 9. Eto cisto da se javim i da podsetim moje dobre stare sagovornike na ovom portalu da sam i dalje tu. Veliki pozdrav svim liverpulovcima, a najveci Axwelu, Emreu Canu i XL-u!

avatar
BODJA
Tuesday, 07.06.2016
21:03

Cujemo se na kraju sledece sezone

avatar
MANUTD
Wednesday, 08.06.2016
02:54

Kao i obicno :))))))

avatar
(anti)talentovan lik
Tuesday, 07.06.2016
21:06

Svaka ti cast brate, jednostavno si neumoran sto se tice pracenja Liverpula. Mislim da si posveceniji navijac nego ta trojica zajedno...

avatar
Gorčilo
Tuesday, 07.06.2016
18:23

Mislim da je ovo patka jer nama treba provereni levi bek kao što je Hektor ili Rodrigez iz Volfsburga. Imamo već jednog talentovanog Australijanca Smita.

avatar
CZYNWA
Tuesday, 07.06.2016
21:15

Smit tesko da ce se izboriti za minutazu u Liverpulu, jer je previse nekonstantan i u mladom timu, uz to ima 22 god, nije vise bas tako mlad da se moze ocekivati previse. Najvise sto on moze da postigne je da bude drugi l. bek u Liverpulu.

avatar
Black Casper
Tuesday, 07.06.2016
18:09

Nagadjanje,lupanje,izmišljanje,navlačenje,proročanstva,gatanje......nY N W A !!!!

avatar
Moamer Salah
Tuesday, 07.06.2016
18:09

A ne no... Taman normalnog beka nadjemo i nista. Bolje je Morena ostavit nego ovoga kupit. Realno, Klop preceruje sa mladim igracima i vrijeme je da pocne da kupuje skupe igrace.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 07.06.2016
19:23

Slažem se sve sa tobom! Isto mislim da će nas iznenaditi jednom bombom. Mislim da bi trebalo da dovede osim levog beka i jednog napadača tipa Obamejang ili Lakazet jer njih dvojica, osim što mogu da igraju u centru napada, odlično se snalaze i kao krilni napadači. Jeste Iguain kvalitetan, ali zbog godina, cene i raznovrsnosti u napadu, bolja su rešenja Obamejang ili Lakazet.

avatar
Cliff Bastin
Wednesday, 08.06.2016
02:31

Ni Obamejang ni Lakazet nece, niti bi prešli u Liverpul.

avatar
Tuesday, 07.06.2016
20:26

iako se slazem da vama trebaju klase, jer takve nemate, recicu ti da Klop sasvim dobro zna da se tim ne pravi preko noci i da samo nagomilavanje igraca nece nista dobrog doneti. Odbrana je stvar taktike vise no igraca. Pouzdanog golmana ste dobili. To je kljuc. Sad fali box-to-box igrac sa Canom i potencijali koji ce za godinu dve biti vrhunski igraci. Takodje Rodrigez kosta oko 40 000 000 sto je za vas mnogo. Niste Real Madrid da mozete da plucnete i dovedete koga ocete. Cak i tad nije bas to izvodljivo. Yaya Ture bi bio solidno resenje, Gips iz Arsenala isto, nekakvi takvi igraci su vama zasada maksimum od dokazanih, ili da izvlacite anonimuse koji ce postai klase. Ne znam z aovog, ali to je jedino sot vam preostaje da radite.