Liverpul ne odustaje od opoziva Oriđija

Autor: Boban Filipović
nedelja 04.01.2015.
14:23
Izvor: Sportske.net

Francuski L'Equipe prenosi vest da 'Redsi' novcem pokušavaju da vrate blegijskog napadača sa pozajmice iz Lila.

Beta/AP Photo/Michel Spingler
Beta/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Pošto je zablistao na Mondijalu u Brazilu, Divok Oriđi je posle istog ostvario transfer vredan 10 miliona evra u Liverpul uz klauzulu da jednu sezonu ostane u Lilu kao pozajmljen igrač.

Međutim, tragična situacija sa napadačima koja vlada u timu Brendana Rodžersa po odlasku Luisa Suareza sa 'Enfild Rouda' pokrenula je ponovo agitaciju Oriđijevog opoziva.

Prema dogovoru između klubova tako nešto nije moguće, ali Livepulu će pokušati da 'natera kamen na svoju vodenicu' sa dodatnih 4 mililna evra koje bi platio Lilu kako bi belgijski tinejdžer već ove zime stigao u Mersisajd.

Oriđijev učinak ove sezone nije baš oduševljavajući, postigao je samo 3 gola na 16 nastupa u francuskoj Ligi 1, njegov Lil je najneefikasnija ekipa na polusezoni.

Ipak, u Liverpulu se nadaju da će on, za razliku od ostalih navalnih igrača koji su letos stigli u klub, opravdati epitet pojačanja, što Mario Baloteli, Riki Lambert i Lazar Marković nikako nisu.

Pita se i Lil, pitanje je da li će tih 4 miliona evra biti dovoljno da ga puste na 'Enfild' pre vremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Sunday, 04.01.2015
15:29

da plate dodatnih 4 milionceta za 3 gola u Francuskoj??? Sta li puse u Lvierpool-u? Pa to je vise od milionceta po golu. Liverpool je zvanicno gotov, nazalost, ali ovo sto rade je smao pucanje sebi u glavu(ne u nogu, direkt u glavu)!

avatar
kingbrenny
Monday, 05.01.2015
11:24

E druze moj, i ti verujes u sve sto procitas :)

avatar
kingbrenny
Monday, 05.01.2015
16:46

Gospodin sa moje slike je nedavno izjavio da najverovatnije nece nikoga doviti u zimskom roku, osim ako se na trzistu ne pojavi igrac koji moze znacajno da pojaca ekipu.

avatar
arthaslichking
Monday, 05.01.2015
14:29

pazi nadam se da nijeistina,ali istina je da Liverpool zeli da vrati Oridjija, mislim to skoro svi govore, a ja bolje izvore nemam, s druge strane nije neka naucnafantastika i d nema smisla, e sad da oce d aplate 4 milionceta za 6 meseci igraca koji sve ukupno vredi 10 je malo preterano, ali kako LIverpool vodi transfer politiku ne bi me ni to zacudilo iskreno zao mi je Liverpoola drag mi je tim ali ne mogu a verujem sta se radi u njemu, mozda je najbolje da zaista padnu da bi se podigli.