Liverpul - Koliko će puta Klop morati da sruši rekord?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.06.2017.
10:41
Izvor: Sportske.net

Salah je bio početak, novac je na raspolaganju, ali su cene paprene...

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Posle Mohameda Salaha, Jirgen Klop se okrenuo novim metama. Egipćanin je najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula, ali to neće dugo ostati.

Naime, Nemac ne odustaje od fudbalera Red Bul Lajciga, Nabija Keite, koga vidi kao idealno pojačanje na sredini terena.

Nevolja je što klub iza koje stoji moćna kompanija ne želi da ga se odrekne, traže čak 80 miliona evra, verujući da će to obeshrabriti Liverpul.

Pominje se još i njegov saigrač Timo Verner, ali to su teške mete.

Svejedno, Klop ima još 100 miliona funti na raspolaganju za prelazni rok i sigurno će sve učiniti da reši najvažnije pozicije u timu.

Već se očekuje da levi bek Hala, Robertson stigne na "Enfild", kako bi se Milner vratio na prirodnu poziciju, a po svemu sudeći dogovoren je transfer sa Oksom Čembrlenom, no ostalo je da nađu zajednički jezik sa Arsenalom koji traži oko 35 miliona evra.

Klop je doveo i napadača za budućnost, Solankea iz Čelsija kome ističe ugovor za pet dana i potpisaće prvog dana prelaznog roka za Redse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Monday, 26.06.2017
15:36

Barem jos dvaput. Ako uspemo da prodamo podosta igraca koji su na izlaznim vratima pri cemu par njih ima dosta solidnu cenu (Sako, Staridz, Moreno pa i Markovic ne ide ispod 20), ne bi me cudilo da damo za Keitu 80m posto ga Klop izgleda jarko zeli, a i oko VVD se i dalje nista ne zna.

avatar
CZYNWA
Monday, 26.06.2017
16:00

Za Markovica 20M nece dati ni Kinezi. 10 i da Klop pjeva od srece.

avatar
mosala1983
Monday, 26.06.2017
12:06

занимљиво. Само боље да је Кошта од Салаха. Но видећемо можда грешимо. А мислим да нема још 100 милки€ на располагању. Нереално.

avatar
Merseysade Red
Monday, 26.06.2017
11:51

Informacija nije potpuna... Liverpool nema te pare, a imace kad proda Sakoa, Morena, Lukaša Leivu, Lazara MArkovića... svi zajedno su blizu 50milki, jer samo od LAzara ima 20 i Sakoa, ova dvojica drugih ne ali njihove plate zajedno sa sa ovom dvojicom oslobadja top transfer... i to je realnost. Pored njih tu je I staridza kao jedini englez koji moze napustiti mada to nije sigurno... Liver ne daje svoje engleze, ne vise. Sta se može... Van dajk kao top u odbrani, u tom slucaju Staridz bi ostao, sto je top... ili Obamejang, u tom slucaju svih 5 ide... Docice MAjer. Ja stvarno ne znam ko ima kompaktniju ekipu. Klop carina! Inace je tri transfer roka na nuli... da se zna da od kad je dosao njegov balans prodatih i kupljenih je na nuli! Sad ce da se otvori, jer je skupio pare od transfer rokova za zvucno ime,.. Liver nema i neka nema para svaki transfer rok da kupuje i trosi stotine miliona, ali ima dusu i trenera vizionara. Imamo i zamjenu u liku Gerarda, koji ce naslijediti gore pomenutog, a usput ce sam sebi napravit generaciju kao trener U18. Ima li neki klub da je bolji posao napravio... NEMA! YNWA!

avatar
CZYNWA
Monday, 26.06.2017
13:59

Prethodni rok nije bio na nuli, nego u plusu 15-ak M. I Liverpul sigurno ima jos 100M za trosenje i bez prodaja, samo sto nema bas puno izbora na najkriticnijoj poziciji. Van Dajk ili Laport, a obojica su papreno skupi. Eventualno Dan iz Palasa ili Ginter iz Borusije.

avatar
CZYNWA
Monday, 26.06.2017
16:09

Eho je prije pocetka transfer roka potvrdio da je budzet 200+zarada, a ja samo njima vjerujem. Drugo, nama treba stoper koji ce se uklopiti, pa bio on 100 ili 10M i nemamo igraca kao Ginter, jer rezervnog stopera nemamo uopste. Trenutno imamo 2 stopera koja su dostojna Liverpulovog dresa(Matip i Lovren), Klavan je igrac za Cempionsip, dok je Gomez posle povrede u dosta losoj formi, za mladi tim je igrao dosta slabo. Obamejanga zaboravi, jer napadac sigirno ne dolazi, tj Firmino je prvi napadac, Staridz ostaje zamjena, a tu su Ings i Origi. Vezista moze, a i ne mora, dok se stoper mora dovesti, a TOP stopera je vrlo malo na trzistu, jer su uglavnom u jakim klubovima, pod jakim ugovorima. Nije fora dovesti veliko ime, nego igraca koji ce se uklopiti.

avatar
Merseysade Red
Monday, 26.06.2017
14:52

Nema, jer je Klop dobio 100 miliona ukupno, zvanican izvjestaj. Vec je potrosio 50ak. Tih 100 miliona koje se pominju su vec unaprijed prodati igraci, ovih 5 sto rekoh. Drugo, novci nisu problem cak ni Liveru, nego je strategija u pitanju. Ovaj fair play za transfere se cak vise odnosi na plate nego na samo trosenja novca, jer kao sto znas svi manipulisu i kroz milion kanala mogu da ubace pare za kupovinu, ali budzet za plate je bitan. Otuda se obavlja kupoprodaja, jer slozices se naftasi ne bi morali nikoga prodat nego samo kupovat... sto ga bole brige. Dakle, da bi Liver ili bilo koji drugiu klub potpisao top transfer mora da se oslobodi prostor za njegovu platu. Obamejang bi trazio 200 minimum, to je 4-5 prosjecnih plata... Dakle SAKO, LUKAS LEIVA, LAZAR, MORENO out OBAMEJANG in. ili za ove sve neki van dajk i majer ili ginter koji bi samo zamijenili plate. Liverpool ganja top transfer, imamo mi igraca kao ginter i to, nama treba top transfer da odmah stavi do znanja prvo nama samima pa svima da napadamo titulu... i to ce se desiti! i transfer a i titula. Ako ne ove, ubrzo!

avatar
Vernesdelic8LFC.
Monday, 26.06.2017
11:48

Gdje je odbrana bgte nSamo ofanzivu pojacava

avatar
Merseysade Red
Monday, 26.06.2017
11:30

Ima raznih rekorda koji će se rušit tejk it izi ;)nČembrlejn, Solanke... Milner, Staridza, Klajnica, Lalanica, Hendo kapiten, Ings... pa dalje Vudbrn, Ojo, Kent, Stjuart, Branagan, Alexande Arnold, Visdom, Flanagan, Rendal i Gomez mislim da je englez... Dame i gospodo, sledece godine pored svih ovih o kojima pricate svaki dan, predstavljamo vam sve engleze koji ce ciniti prvi tim liverpool u 25 odabranih... Slobodno prebrojte ;) Naslucuje li se nesto? :)

avatar
Gorčilo
Monday, 26.06.2017
11:10

Ne znam zašto potencirate ovog Robertsona. Čovek već ima usmeni dogovor sa Barnlijem čini mi se. Milner će i dalje igrati na levog beka a i pored toga Klop će dovesti novog levog beka. Tako bar tvrdi Džejms Pirs.

avatar
Kralj Stiven
Monday, 26.06.2017
11:08

ODBRANA STO PRE !

avatar
Poznavalac
Monday, 26.06.2017
10:58

Sve je to opet obrni-okreni neki prosek..trebamo prodati recimo lukasa,emre cana ili hendersona,napadac je takodje jako bitan,trenutno samo gomilamo igrace..jesam da dodje cembrlen ali neko mora i da ode..

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 26.06.2017
10:57

Mislim da je Liverpulu ostalo minimum 150 miliona budzeta posle transfera Salaha, ako je tacna cifra koja se pominjala (budzet oko 200 miliona kada se uracunaju igraci koji ce biti prodani). Bez razmisljanja bi to trebalo potrositi na Keitu i Van Dajka.

avatar
Gorčilo
Monday, 26.06.2017
15:58

Keita i Van Dajk su ok. Ali treba još levi bek.

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 26.06.2017
17:31

Mislim da je za lijevog beka dovoljan onaj mali iz Seltika. Kazu da je strasan.