Liverpul kapariše veliko pojačanje iz Francuske?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 12.02.2015.
16:52
Izvor: Sportske.net

Brendan Rodžers je navodno već krenuo u ofanzivu, i na leto će pokušati da dovede jednog od najboljih igrača francuske lige!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Naravno, radi se o Aleksu Lakazetu, koji je jedan od najzaslužnijih za sjajan plasman Liona ove sezone.

Lakazet je prvi strelac lige, njegov tim i dalje odoleva napadima moćnog Pari Sen Žermena, i trenutno su prvoplasirani na tabeli.

Očekuje se da će na kraju sezone, bez obzira na to da li će Lion ostati prvi na tabeli ili ne, uslediti prava otimačina za ovog fudbalera.

Trenutno najveće šanse navodno ima Liverpul, pošto, kako javljaju engleski mediji, već neko vreme postoje neformalni kontakti između ova dva kluba.

Ipak, do leta ima još dosta vremena, stvari se mogu promeniti za samo nekoliko dana, a kamoli meseci.

Naravno, Lakazet bi bio sjajno pojačanje za Redse, Francuz bi mogao da upotpuni njihov napad i načini igrače koji su već tu znatno opasnijim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kingbrenny
Thursday, 12.02.2015
17:55

Davno nismo videli ovu vest. Sta ce sutra, Benzema? Ili mozda opet Konopljanka? M'villa?

avatar
Nikola M.
Thursday, 12.02.2015
19:27

Sad će sve one igrače, sa kojima su vas povezivali u januaru, ponovo dovoditi u vezu sa vama + 50 novih, isto kao što će biti i sa Junajtedom :)

avatar
Nikola M.
Friday, 13.02.2015
00:06

Ma doći će i drugi igrači na red, videćeš, samo polako :) Mislim da bi vam Lakazet pasovao samo tako. Deluje mi da bi bio dobro pojačanje za Liverpul, iako je to samo još jedna priča u nizu. Ma doći će u narednom periodu i Strotman i Vidal u vezu sa Junajtedom, ponovo :) Uslediće aktuelizacija tih priča, ne munjam :)

avatar
kingbrenny
Thursday, 12.02.2015
22:38

Ajde da je bar to, ali samo recikliraju istu trojicu. Ni posteno da se nasmejem. Benzemu spominju(ne znam odakle im ta ideja) jos od leta. Nisam davno cuo da Junajted povezuju sa Strotmanom ili Vidalom na primer.

avatar
Emre Can
Thursday, 12.02.2015
19:50

Nemoj da ti je krivo.