'Lisice' love u Francuskoj

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.07.2016.
16:05
Izvor: Sportske.net

Pouzdani Gardijan u današnjem izdanju piše da Lester želi da dovede najboljeg igrača Tuluza.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File

Povezane vesti

Meta šampiona Engleske je Visam Ben Jeder.

Ovaj 25-godišnji napadač je postigao 17 golova u francuskoj Ligi 1 prošle sezone i bio ubedljivo najbolji igrač Akvitanaca.

Pošto mu ugovor sa Tuluzom ističe sledeće godine, Lester bi mogao da ga dovede za 10 miliona evra (8.3 miliona funti). Klaudio Ranijeri je svestan da ga čekaju izazovi na više frontova, pa bi da pojača svoju navalu Francuzom. Tako bi imao bar četiri napadača na raspolaganju, uz 'starosedeoce' Vardija i Okazakija, kao i  Muse, koji je stogao iz CSKA. Status Leonarda Uljoe je neizvestan, moguće je da će Argentinac otići ovog leta.

Ipak, pomenuti izvor dodaje da će 'Lisice' ozbiljnog rivala imati u Vest Hemu, koji se okrenuo Ben Jederu posle neuspelog pokušaja da dovede Karlosa Baku, a potom i Karlosa Teveza.

U trci za njegovo dovođenje učestvuju još Sevilja, Roma i Lion, ali teško da će ovi klubovi moći i želeti da pariraju ponudama pomenutih premijerligaša.

Zanimljivo, Ben Jeder je majstor igre na petoparcu, igrao je za futsal reprezentaciju Francuske, a interesantan podatak je da je odrastao u istom kraju kao Rijad Marez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke