Lion ima zanimljiv predlog za Vengera!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.06.2017.
13:39
Izvor: Sportske.net

Arsenal je zainteresovan za napadača Liona, dok je francuski klub zainteresovan za jednog igrača "Tobdžija".

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Pisali smo, Venger je spreman da najboljeg strelca Olimpik Liona Aleksandrea Lakazeta preseli na "Emirejts".

Navodno je spreman da plati i 70 miliona evra za njegove usluge i konačno dovede u Arsenal jedno adekvatno pojačanje.

Olivije Žiru je na izlaznim vratima kluba, pričalo se ranije o interesovanju Olimpik Marseja za njegove usluge, a sada je navodno i Lion zainteresovan za francuskog golgetera.

Oni su spremni da obave i trampu, pustili bi Lakazeta u Arsenal, u zamenu za Žirua i novac.

Bivši napadač Monpeljea ipak preferira ostanak u Premijer ligi, ali želi a bude u timu koji će mu garantovaniti mesto u startnih 11.

Vest Hem i Everton su pokazali interesovanje, ali ponuda Liona svakako zvuči primamljivije za upravu Arsenala, kako bi tako na "Emirejts" preselili jednog od najboljih evropskih strelaca.

naco monreal olivije ziru

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 14.06.2017
15:39

Puno se komplikuje oko Morate i hoce i nece da ga prodaju traze previse novca koje realno on ne vredi,ako to propadne mogao bi Junajted puknut lionu pare koje trazi i to zavrsiti u boljoj je poziciji od Arsenala igraju Ls,mogu mu dati i vecu platu kao i garanciju da ce biti prva 9. Sve ce se ovo raspetljati tek ako dodze Morata do tad i Lakazet je opcija za Junajted. Jer za Moratu traze 90 mil a da za Lakazeta lionu ponude 75mil bili bi odma prihvaceno i ostane im jos 15 mil. Ne znam koliko ce Mou trpiti ucjene Reala pre nego se okrene drugim metama.

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 14.06.2017
15:19

Dobro bi bilo 👌

avatar
7omman
Wednesday, 14.06.2017
14:57

Dobra je ponuda... Ali opet mislim da bi Venger mogao njih dvojicu zajedno iskombinovat, kao sto to radi Desamp, jer su Lakazet i Grizman slicni tipovi igraca...

avatar
Nikola_arsenal
Wednesday, 14.06.2017
14:19

U celoj ovoj prici je bitno sta zeli Lakazet, sta zeli Ziru i koliko su jedan i drugi procenjeni u trampi. Ako traze Zirua i 60 miliona onda dzabe sve. Ali ja licno bih prodao i Ozila i Sanceza i doveo adekvatna pijacanja koja bi se sledece sezone uigrala pa da one tamo budemo konkurentni i u ligi sampiona

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 14.06.2017
15:48

I to i ko da vise para,koliko se sjecam Lakazet je izjavio da ne zeli otici u tim koji ne igra LS. Kao sto sam napisao puno se komplikuje oko Morate a od pre se i Lakazet spominjo kao potencijalna meta junajteda tako da nije iskljuceno da Mourinju dosadi cjenkanje sa Realom i pukne pare Lionu i Lakazet dodze u junajted. U svakom slucaju je Junajted u boljoj poziciji od Arsenala za pregovore igraju Ls kao i mogu mu ponuditi vecu platu a i Lionu mogu ponuditi vise para za obestecenje. Sto se tice napadaca inace svi cekaju sta ce Junajted uraditi da bi se pocelo to rasplitati,jer svi drugi timovi imaju vec napadace samo junajted tu pliva i mora dovesti 9. Morata,Beloti ili Lakazet su opcije koje su odlicni igraci a koji su trenutno na trzistu.

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 14.06.2017
14:10

Žiru ima energiju. On je jedan od retkih igrača Arsenala sa snagom i borbenošću. Biće mi žao ako ode, ali svakako je potreban jedan prvoklasni napadač. Treba im pored Kolašinca još jedan nabildovani tip, koji će sejati strah kod protivnika, kao što je to radio Roj Kin u Mančesteru ili Vijera u starom Arsenalu, pa kreće žurka.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 14.06.2017
15:10

I Ezil iz najboljih dana, ili tako neko na sredini...

avatar
acep
Wednesday, 14.06.2017
13:55

Korektna ponuda.

avatar
WengerOUT
Wednesday, 14.06.2017
13:54

Prilično sam siguran da su sve vesti o Arsenalu i mogućim pojačanjima, koja nisu polovnjaci, klinci, transferi za džabe najobičnija fabrikacija.nArsenal je klub koji ne rizikuje, a sa kintom koja se vrti u Premijer Ligi, ja ne vidim zašto bi se oni više ikada borili za igrače skuplje od 30tak miliona funti i zašto bi se borili za titule, kada klubovi sa kojima treba da se bore, godišnje potroše minimum 100 miliona na pojačanja, a oni 100 miliona potroše jednom u tri sezone. Ili su Totenhem, koji ima normalnog trenera i imaju normalan skauting.nZaboravite na Lakazeta, Mbapea i ostale vruće fudbalere. Stižu nama Golovini i ostali polovni.nTop 5 battle here we go!

avatar
Markidzani
Wednesday, 14.06.2017
14:16

Doci ce bar jedan vrhunski igrac u ovom roku...

avatar
Ghost Rider
Wednesday, 14.06.2017
14:24

Потписујем.

avatar
Ajde?
Wednesday, 14.06.2017
13:33

Obe strane ovim dobijaju, mada male su šanse da se ovako nešto desi. Inače ni sam ne znam šta da mislim o Lakazetu, ali kad bi bio dobar Atletiku bio bi valjda dobar i Arsenalu.

avatar
S-I-M-K-E-br2
Wednesday, 14.06.2017
14:13

Lakazet je za zirua izmoslio fudbal

avatar
Nikola_arsenal
Wednesday, 14.06.2017
14:22

Ne razumem poredjenje Atletika i Arsenala. Atletiko u Premijer ligi ne bi bio u prvih 7 timova. Isuvise jaka i naporna liga dok Atletiko treba da dobije Barsu i Real a ostalo su sve kiksevi ako ne dobije