Levski angažovao Jorgačevića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.01.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije Bojan Jorgačević koga smo upamtili po kardinalnoj greški na "Ljudskom Vrtu" dogovorio je saradnju sa bugarskim prvoligašem iz Sofije.

levski.bg
levski.bg

Povezane vesti

Nekadašnji golman Rada, Genta, Briža i Erčijespora Bojan Jorgačević (32) pronašao je novi angažman.

Momak koga smo upamtili po kardinalnoj greški u kvalifikacionom susretu sa Slovenijom igranom u sklopu kvalifikacija za EURO 2012. pojačao je Levski iz Sofije.

Iskusni čuvar mreže dogovorio je sa bugarskim sastavom saradnju na godinu i po dana a imajući u vidu da Levski ima jednu od najlošijih odbrana u ligi nema sumnje da Jorgačevića čeka mnogo posla u prolećnom delu sezone.

Levski je prvi deo sezone završio na šestoj poziciji na tabeli sa 28 osvojenih bodova što je 16 manje od gradskog rivala CSKA koji zauzima lidersko mesto u najkvalitetnijoj ligi Bugarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_HNYAiSUaQd
Thursday, 08.01.2015
12:26

Bez obzira na sve , i na grešku kod gola protiv Slovenije , po meni naš najbolji golman u zadnjih 10 godina . Od Stojketa puno bolji . Opet kažem za mene . Nekada smo imali vrhunske golmane i bili su nam jača strana . A sada, posle raspada Jugoslavije . su nam najslabija karika . Valda se ne radi dovoljno dobro sa njima.