Lester sklapa ugovor sa 'Đavolom'

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 21.01.2016.
17:53
Izvor: Sportske.net

'Lisice' žele fudbalera Mančester Junajteda.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis, File

Povezane vesti

Klub sa 'King Pauer Stadiona' ne želi da prekine san o osvajanju titule Premijer lige.

Klaudio Ranijer želi da, nakon dovođenja Greja i Amaratija, dovede još jedno pojačanje.

Italijan je uzrazio želju da u svom timu vidi fudbalera 'Đavola', Andreasa Pereiru, koji je na meti još nekoliko evropskih klubova.

20-godišnjak je pre 4 godine stigao na 'Teatar snova' iz redova PSV-a iz Ajndhovena, ali je zabeležio samo 4 nastupa u dresu Junajteda.

Kako navode engleski mediji, klub sa 'Old Traforda' je raspoložen da pošalje mladog Brazilca na pozajmicu.

Ipak, 'Lisice' žele da iskoriste svoju šansu, i ukradu talentovanog vezistu. Pereira je, zbog velike želje da se nađe u olimpijskom timu 'Karioka', rešen da potraži klub u kom bi dobio veću minutažu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 22.01.2016
15:58

Kakav je ovo talenat! MU je lud ako ga proda, treba ga posuditi timu u kom ce biti starter, to je uslov da se postane veliki igrac.

avatar
Делија_момак
Thursday, 21.01.2016
23:56

Је ли то онај што је играо против нас у финалу Мундијала за младе? Ако јесте, онда је одличан играч и био би огромно појачање за Лестер.

avatar
Petar Jege
Friday, 22.01.2016
00:09

Jeste, i postigao je gol u finalu.

avatar
mrancic
Thursday, 21.01.2016
22:47

Decko je izvrstan i buducnost je MU.Umesto da ga forsira umesto sporog Mate da bi stekao samopouzdanje kao sto radi sa Lingardom ,Van Gal ga stavlja na klupu kao posmatraca.Moze da se desi da pored ludog trenera ode a posle da se ponovi slucaj kao sa Pogbom mada ja gledajuci Pogbu nisam siguran da ima nivo kvaliteta koji mu se pripisuje.

avatar
Mario Götze - Return
Friday, 22.01.2016
01:00

Pogba je samo izvikan, gledam cesto Juve u zadnje vreme da vidim kako igraju jer ce igrati protiv Bajerna u LS i Pogba me uopste nije odusevio, Dibala mi je zapao najvise za oko...

avatar
Nani
Thursday, 21.01.2016
22:29

realno junajted ima jako dobre mlade igrace..Marsijal, shaw,pereira,linegard,depay ako se malo uozbilji, pa ni onaj dzekson cameron levi bek nije los a ima 18 godina..a i MC nerr je pokazivao dobre partije..samo im fali trener koji ce da naprvi igru a realno Van gal je jedino dobro uradio sto je uveo klince u prvi tim i dao im sansu , podmladio je dosta tim..

avatar
Lilian Thuram
Thursday, 21.01.2016
21:20

ne kontam zasto u ovom junajtedovom timu nema mesta za talentovanog pereiru... van gal cudak...

avatar
The_King7
Thursday, 21.01.2016
20:05

Moze nek im dadnu perrieru na posudbu stim da dogovori United da im Uzme Mehreza na kraju sezone

avatar
Nikola M.
Thursday, 21.01.2016
19:54

Pozajmica pa i u redu, prodaja nikako. Talentovan igrač, ima svojih kvaliteta. Sviđa mi se njegov stil igre. Možda je mogao da dobije i više prilika ove sezone, odigrao je dobro tih par mečeva za prvi tim, a i u U21 pruža vrlo dobre partije. Mislim da trenutno ima kapacitet za više od toga. Ako Junajted trenutno ne može da mu garantuje više minuta u prvom timu, pozajmica se nameće kao realna i dobra solucija. Samo da to bude neki premijerligaški klub, da stiče iskustvo i navikava se na tempo lige, pa možda i ostavi kakvog traga u Junajtedu u budućnosti.

avatar
Thursday, 21.01.2016
19:48

Андреас Переира је будућност Јунајтеда, може само на позајмицу!