Lester rešen da se pojača nakon uvodnog poraza

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 15.08.2016.
18:53
Izvor: Sportske.net

Prvak Engleske je poražen na startu nove sezone, rešenje traži u pojačanjima.

BETA/AP Photo/Tano Pecoraro
BETA/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Stgli su na "King Pauer" Ron-Robert Ciler (Hanover), Nampali Mendi (Nica), Ahmed Musa (CSKA Moksva), Luis Ernandez (Sporting Hihon) i Bartoš Kapustka (Krakovija), ali tu nije kraj pojačanjima "Lisica".

Još nekoliko imena se dovodi u vezu sa ovim klubom, a poslednje među njima dolazi iz Serije A. U pitanju je fudbaler Đenove Dijego Laksalt.

Urugvajski internacionalac ja profesionalnu karijeru počeo u redovima Defenzor Sportinga iz svog rodnog grada Montevidea.

Za prvi tim je u sezoni 2012/13, svojoj jedinoj u klubu, odigrao 15 utakmica i postigao jedan pogodak.

Stigao je Laksalt ubrzo u Inter, za nešto više od dva miliona funti. Ipak, tadašnji trener "Neroazura" Valter Macari nije računao na njega, pa je prosleđen na pozajmicu u Bolonju.

Na pozajmici je odigrao 15 utakmica u Seriji A, a upisao je i dva pogotka.

Germany Italy Soccer

Vratio se sa pozajmice, bio je sa Interom na pripremama, ali je usladio odlazak na kaljenje u Empoli.

Za njih je igrao svega pola godine, a onda je prešao na pozajmicu u Đenovu. Ovoga puta je pozajmljen bio na godinu i po dana, sa pravom otkupa na isteku tog vremenskog period.

Odigrao je 35 utakmica u Seriji A prehodne sezone, a pre samo par nedelja je prafirao ugovor sa Đenovljanima za stalno.

Sada se pojavilo interesovanje Lestera, koji će igrati i Ligu Šampiona naredne sezone, a kako Laksalt nije odigrao nijedan zvaničan meč za italijanski klub u novoj sezoni, nije isključeno da karijeru nastavi na "King Paueru" i pored nedavnog parafiranja saradnje sa italijanskim klubom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 15.08.2016
19:45

Ko je ovaj ?!nOk, klub nije bogat, ali osvojiti titulu i dovesti ovako neke anonimuse, ne razumem. Ranijeri se bas drzi recenog, na nakrcka 40 bodova. Tako ce i biti sa ovakvim pojacanjima

avatar
Marko 90
Monday, 15.08.2016
23:41

Pare za transvere odobrava vlasnik , Ranijeri trosi koliko ima ... Oni su prodali Kantea i Kramarica za 45.8m evra a ulozili su na Musu 19.5m,Mendya 15.5m, Kapustka 9m ,Zielera 3.5m,Hernandez free ukupno 47.5m... Bukvnoa nisu ulozili nista novca oni ako oce nesto da urade moraju jos dosta love da uloze jer posle godine su izgurali sezono sa 14-15 igraca u rosteru ... Sta mislis dali neki bolji igraci sa trzista oce tamo da predju .. Mozda oce oni da dovedu igrace evo nude za Gabriela 25-27m ali on nece da predje kod njih ...

avatar
NIKE
Monday, 15.08.2016
19:21

Ranijeri se pojačava u stilu Vengera - dovodi neke levate iz drugih liga, koji neće ni prvu postavu izboriti, kamoli pojačati prvi tim. Musa je OK, pa i Kapustka je talenat, ali ostali ne zaslužuju komentar o sebi.