Lester odbio 35 miliona, jer opstanak vredi više!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.01.2017.
16:43
Izvor: Sportske.net

Ipak su u upravi prvaka Engleske odoleli, Ranijeri ne pušta sjajnog napadača u Kinu.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Juče smo pisali da je kineska ekipa Tjanđin poslala ponudu na adresu "Lisica" za usluge njihovog napadača Islama Slimanija.

Alžirac je na "King Pauer" stigao za rekordnih 34 miliona evra, a sada je iz Kine stigla ponuda od milion više, no u upravi Lester sitija nisu hteli ni da čuju.

Doveli su Slimanija letos sa razlogom, igraju osminu finala Lige Šampiona, dok će se u Premijer ligi boriti za status u eliti, a poznato je da je borba za opstanak u PL često teža i neizvesnija od borbe za titulu.

Slimani je važan šraf u Ranijerijevoj četi, uskoro će se vratiti u klub kako je selekcija Alžira završila takmičenje na Kupu afričkih nacija, a u dosadašnjem toku sezone bivši napadač lisabonskog Sportinga je postigao šest golova na 16 nastupa.

Slimani je imao "bezobraznu" ponudu Tjanđina, prema kojoj bi zarađivao 10 miliona evra godišnje, ali će Alžirac, koji je svojvremeno bio i velika želja Arsena Vengera, ostati na "King Paueru", gde je tek odradio šest meseci od svog petogodišnjeg ugovora.

Lester je trenutno 15. u Premijer ligi, samo pet bodova od zone ispadanja ali je ostanak Slimanija svakako dobra vesta za navijače ovog kluba, kako su sa njim šanse za opstanak sigurno veće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Friday, 27.01.2017
09:12

Bezobrazna ponuda?nKoliko se razbacuju sa novcem,ovo je tek skromnih 10 milki po sezoni.. :-)))

avatar
PakyCFC
Thursday, 26.01.2017
18:48

Pa da li stvarno vredi i upola?