Lester - Ništa od Troja Dinija

Autor: Boban Filipović
petak 01.07.2016.
17:55
Izvor: Sportske.net

Pokušaj 'Lisica' da dovedu kapitena Votforda u svoj tabor je propao.

Beta/Paul Harding/PA via AP
Beta/Paul Harding/PA via AP

Povezane vesti

Izdašna ponuda od čak 25 miliona funti koju je poslao aktielni šampion Engleske na 'Vikaridž Roud' za Dinija je odbijena, a snažni napadač ostaće veran 'Stršljenovima'.

On je danas potpisao novi petogodišnji ugovor sa Votfordom, čime je stavljena tačka na sagu.

"Želeo sam da ostanem. Klub je razmotrio sve ponude koju su stigle i kroz razgovor došli do zaključka da je najbolje za obe strane da ostanem."
rekao je Dini.

Inače, Votford je jutros pojačao konkurenciju u defanzivi, doveden je Belgijanac Kristijan Kabasele iz Genta, a stiglo je i veliko pojačanje u napadu u vidu Nigerijca Isaka Saksesa iz Granade, koji je plaćen 12.5 miliona funti što je novi klupski rekord.

Dolazak Saksesa uslovio je medijske spekulaciej da će Troj Dini biti prodat Lesteru, ali to se, kao što vidite, nije dogodilo.

Da 'Stršljenovi' imaju velike ambicije u narednoj sezoni svedoči i podatak da je odbijena nepristojna ponuda kineskog Šangaj SIPG-a od čak 37.5 miliona funti za najboljeg strelca ekipe iz prošle sezone Odiona Igaloa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING(guapo)
Friday, 01.07.2016
18:35

N'Golo Kanté is set to snub a move to Arsenal or Manchester United in favour of joining Chelsea. (Source: Telegraph) hahahahahahaahahahaha,neko ce da place.

avatar
SaniBiH
Tuesday, 05.07.2016
13:15

hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahaa dobra dobra