Lester i Totenhem u borbi za Nigerijca!

Autor: Stevan Milovanović
subota 23.04.2016.
23:51
Izvor: Sportske.net

Lester i Totenhem trenutno "ne biju bitku" samo oko šampionske titule, već i oko jednog od najboljih napadača ruske Premijer lige!

BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev
BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Reprezentativac Nigerije i fudbaler moskovskog CSKA Ahmed Musa nalazi se na meti Lestera i Totenhema!

Maurisio Poketino i uprava Totenhema već su poslali ponudu za Musu od 25 miliona evra, međutim Klaudio Ranijeri i Lester su spremni da ponude 30!

Ukoliko Lester uspe da dovede napadača, on će postati najskuplji igrač u istoriji Lestera i najskuplji nigerijski igrač ikada. Za sada taj rekord drži fudbaler Čelsija Džon Obi Mikel, koji je 2006. godine plaćen 20 miliona evra norveškom Linu.

Klaudio Ranijeri je za Musu zainteresovan još od zimskog prelaznog roka, kada se pregovaralo o transferu, ali moskovski klub je tada odbio sve ponude "Lisica". Međutim, za razliku od januara, Lester sada nudi mnogo više novca, klub je pred osvajanjem titule u Premijer ligi, a tu je i Liga šampiona, što ovaj transfer čini mnogo realnijim nego pre 3 meseca.

Dvadesettrogodišnji Musa je u CSKA stigao 2012. godine za sumu od 5 miliona evra iz holandskog Venloa i od tada je odigrao 158 utakmica i postigao 50 golova. Za reprezentaciju Nigerije je nastupao 57 puta i postigao 11 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 25.04.2016
00:12

Паклен играч. Био би велико појачање за Лестер.

avatar
kun95
Sunday, 24.04.2016
01:45

Po meni bolja opcija Arnautovic svakako.