Lemar ostaje Vengerov sanak pusti

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 17.07.2017.
12:41
Izvor: Sportske.net

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa Britanskog ostrva, Vengerova misija u 'Kneževini' neće uspeti.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

BBC prenosi da od dolaska Tome Lemara na 'Emirate' ovog leta najverovatnije neće biti ništa.

Prema saznanjima novinara Dejvida Ornštajna, koji je dobro upućen u dešavanja unutar Arsenala, pokušaji Arsena Vengera da dovede sjajno krilo Monaka nisu urodili plodom.

Izgleda da je britanski list 'The Independent' imao odlična saznanja kada je pre dvadesetak dana lansirao u etar vest da Lemar nije na prodaju.

Arsenalov pregovarački tim još ne planira da odustane od misije u mediteranskoj Kneževini, koja je slobodno možemo tako da je nazovemo, Vengerova druga kuća, ali su izgledi za njen konačni uspeh samo u domenu teorije.

"Tobdžije" će sada snage usmeriti na "operaciju Aleksis Sančez", prioritet je ubediti Čileanca da ostane. "Profesor" posle dugo, dugo vremena nema Ligu šampiona kao argument, mada nekad ni to nije imalo desjtvo jer su ponajbolji igrači neretko odlazili iz kluba iz ubeđenja da se trofeji osvajaju na nekom drugom mestu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 17.07.2017
19:16

Profesor ce to iskemijat

avatar
Ajde?
Monday, 17.07.2017
13:43

Lemar, kao i Marez, ne vredi više od 50 miliona. Ako ga Monako ne pušta, nek se okrene Marezu i gotova stvar, koji mi je lično i bolji igrač od LEmara, samo što je Lemar mladji.

avatar
Непобедиви
Monday, 17.07.2017
21:20

Lemar je duplo bolji od Mareza.

avatar
MancCity!!!
Monday, 17.07.2017
13:41

10 lemara mu ne bi pomogla da vidi dalje od 4. mesta

avatar
gunner11
Monday, 17.07.2017
14:20

Evo ga jos jedan klinac

avatar
vojin denic
Monday, 17.07.2017
15:08

Sitijevi mali botovi.

avatar
Emperador(2018)
Monday, 17.07.2017
13:36
avatar
Luj XVI
Monday, 17.07.2017
13:29

Redovno polemisemo o skrtarenju Arsena Vengera, a gotovo da se nikada ne zapitamo zasto je to tako. Vrlo jednostavno, i ''nad popom ima pop'' .. To je politika kluba, valjda gazde nalazu ponasanja istih. Nije on ni glup ni skrtica... Cak naprotiv, u ovakvom svetu sa ovakvom konkurentnoscu na trzistu malo njih bi uspelo da bude ravnopravan borac za prevlast kao sto on jeste. Koliko god to nekome delovalosemsno ! Paklena je Premijer liga, a sezona duga. Da je kojim slucajem bio srece kao sto nije, da je clan nekog drugog prvenstva bio i u dominaciji. Ovako, top 4 godinama unazad. Svaka cast na svim stvorenim igracima legendo, imas moju podrsku. Vreme ce pokazati kada ga ne bude bilo, ostavstina je velika. Nov stadion izgradili od cistog plusa u poslovanju. Ziveo Arsen, bice nekad i titule, i bice ona vrednija od ovih milionskih! Inace, pristalica sam nekih drugih klubova. ! sportski pozdrav

avatar
MSSZRMK
Monday, 17.07.2017
16:30

Arsen jeste skrt zajedno sa Gazidisem jer da nije pravio bi probleme gazdi.Da mu ne odgovara situacija dao bi otkaz ovako samo se sramoti.

avatar
Luj XVI
Monday, 17.07.2017
19:04

Burazeru, mislim iskreno da nije tu ni stvar licnog opredeljenja i ukusa, ako si profesionalac ponasaces se onako kako se od tebe zahteva. A Venger to sigurno jeste, stara skola... I zasto bi na kraju krajeva i odustajao od gazdinih filozofija kada ih sam prenosi u delo na najbolji nacin. Najveca greska Arsenala nije sto trosi malo vec sto prodaje puno i nepotrebno. Da je cuvao mnoge kljucne igrace bio bi top topova.

avatar
MSSZRMK
Monday, 17.07.2017
13:13

Cudno da Monako nije prodao mnogo igraca jedino Bernarda Silvu i Bakajoka.

avatar
Monday, 17.07.2017
13:13

Hteo bi da nesto naglasim naravno bez uvrede i koga. Arsenal, Liverpul ili Inter su bez dileme veliki klubovi ali to nisu sampionski klubovi. Pogledajte recimo bilo koji od ti klubova trose mnogo para i imaju dobre fudbalere ali godinama ne mogu do trofeja i to je velika prepreka da dovedu ili zadrze TOP klase. Oni su uvek tu negde ali zapravo daleko od trofeja. Recimo fubaler na mestu Sanceza sigurno bi bio prva violina u Arsenalu ali ne moze ocekivati VELIKE trofeje, dzaba od para i svega toga kada recimo da ode u Celsi, Bajern, Juve, Junajted, PSZ, Barcu, Real, Atletico M. pa cak i Milan moze ocekivati trofeje. I ako se i ovim klubovima desi da padnu kao Celsi na 10 mesto i sledece godine opet su prvaci to je stvar SAMPIONSKOG kluba i logicno da se fudbaleri odlucuju za takve timove. Covek kao fudbaler i veliki sportista tezi da osvoji trofeje da njegovo ime bude upisano u knjige svetskog fudbala recimo to moze u SAMPIONSKIM timovima. To je tako godinama i ako su ti timovi blizu vatre nikako da se ogreju. Zasto ja stvarno ne znam ali tako ce biti dok se ne promeni nesto.

avatar
Daniel Thierry Henry
Monday, 17.07.2017
15:59

Odakle tebi to da Arsenal trosi mnogo? Da trosi mnogo skockao bi Venger tim i taj isti Sancez bi mogao da se nada trofejima i u Arsenalu...a to sto si napravio poredjenje sa ostalim ekipama nije realno zato sto Bajern u Nemackoj nema konkurenciju pa lagano osvaja titule,naravno trose mnogo,dovedu koga hoce,PSG sa bogatim Arapima dovedu koga pozele i kako da ne osvoje titule,a evropa ipak nista,pa cak i titula je izmakla prosle sezone, pored toliko skupih igraca,Junajted trosi najvise pa posle Fergija ne vidim da su se digli pose jedne sezone gde su bili u padu,o Milanu da ne pricam nisu osvojili nista sigurno 5,6 godina pa cak ni kup,za to vreme Arsenal je kup uzeo 3 puta...Atletiko bljesnuo dve tri sezone i to je to,Juventus takodje nema konkurenciju imaju najvise para i sama cinjenica da su toliko uzastopnih godina prvaci u Italiji sve govori....

avatar
Z
Monday, 17.07.2017
12:58

Covek ne shvata da u ovakvom fudbalu mora da se isprsi da bi dosao do (konstantnih) rezultata. Uzeo je vrhunskog spica, sada treba da upari Lemara i Sanceza na bokovima u sredini Ozil i pozadi ima Dzaku, Elnenija i Kokelana + Kazorlu (ako se oporavi), kluba sa Oksom i Volkotom dobra, odbrana je vise nego solidna (mozda vam je Kolasinac smesan ali sam siguran da ce pokidati, pogotovu ako se bude igralo sa 3 stopera). Poenta price je da mu jako malo fali da posle X godina sastavi odlicnu ekipu....i opet to nece uspeti.

avatar
necko1986
Monday, 17.07.2017
13:15

Vjeruj mi da ce do kraja prelaznog roka Lemar postati fudbaler Arsenala, ova vijest nije tacna uopste.

avatar
MancCity!!!
Monday, 17.07.2017
13:41

evo gvardiola je to lepo shvatio i prsi se, a svi mi udaraju minuse jer istina boli sto njihovi treneri to ne rade