Legija rekla DA - Srbin se seli u PAOK!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.01.2017.
20:52
Izvor: Sportske.net

Solunski PAOK i Legija iz Varšave postigli su dogovor da se Srbin iz redova šampiona Poljske ove zime preseli u ekipu Vladimira Ivića.

legia.com
legia.com

Povezane vesti

Novi član solunskog PAOK-a uskoro bi trebalo da postane Aleksandar Prijović, Švajcarac srpskog porekla koji je je u prethodnih godinu i po dana nastupao za Legiju iz Varšave.

Aktuelni šampion Poljske i grčki PAOK pronašli su zajednički jezik u pregovorima vezanim za transfer srpskog fudbalera, pa sada ostaje da klub iz Soluna dogovori saradnju sa napadačem Legije.

"Postigli smo dogovor sa Legijom i sada čekamo na Prijovićevu odluku. Još uvek postoje sitnice koje treba utanačiti, a koje se tiču bonusa, nakon čega bi Prijović trebalo da prođe preglede" rekao je tehnički direktor PAOK-a Luboš Mihel.

Ukoliko su reči tehničkog direktora PAOK-a tačne, to znači da su predstavnici grčkog kluba dobili bitku za Aleksandra Prijovića koji je krajem prošle godine imao ponudu iz Kine i već je bio viđen u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Podsećamo da je PAOK tokom tekućeg prelaznog roka pokazao interesovanje za još jednog srpskog fudbalera, bivšeg napadača Partizana Petra Škuletića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke