Legendarni osvajač "Zlatne lopte" nuđen Partizanu, naslednik završio u susedstvu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.02.2017.
11:30
Izvor: Sportske.net

Sećate se verovatno te priče, kada je Partizan odbio priliku da angažuje svojevremeno najboljeg igrača na svetu. Naslednik je sada stigao u susedstvo...

Photo: FC Dinamo
Photo: FC Dinamo

Povezane vesti

Brazilac Rivaldo je te 2011. nuđen Partizanu. Bio je već na izmaku karijere, ali bi to bio fantastičan marketinški potez.

Ipak, u Humskoj su zaključili da je preskup, i da se oslanjaju na svoje snage.

Posle toga je Rivaldo odigrao još par sezona u Brazilu, za Sao Kaetano i Mođi Mirim gde je predsednik kluba.

Upravo je u tom klubu igrao i njegov sin Rivaldinjo koji je juče potpisao za Dinamo iz Bukurešta. Momak ima 21 godinu, već je promenio dosta klubova, bio u Boavisti, ali tamo nije dobio šansu.

Igra na mestu napadača, poslednji klub mu je bio Paisandu, gde ga je mnogo poznatiji Internasional prosledio na pozajmicu, ali ni tamo se nije proslavio.

Videćemo ga sada u rumunskom šampionatu, slavni Dinamo nije ni senka onog kluba koji se sa Steauom borio za prevlast, dugo su bez trofeja, a šampionat nisu osvojili deceniju.

Direktor je Adrijan Mutu, on je i doveo Rivaldinja, sin slavnog oca je dobio devetku videćemo koliko može tokom proleća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 08.02.2017
13:07

Uzeli smo Djembu Djembu i znate kako se završilo.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 08.02.2017
14:06

Porediti Rivalda sa Djembom Djembom je neukusno! Ja i dalje smatram da se Rivaldo morao potpisati! Marketinski bi se isplatio visestruko a tu je jos uticaj na igrace, iskustvo i kvalitet iako je star..

avatar
RVLT
Wednesday, 08.02.2017
17:43