Laveci + Kavani = Di Marija

Autor: Miloš Marković
sreda 11.02.2015.
13:28
Izvor: Sportske.net

Nasuprot uvreženom mišljenju da je Junajtedu potrebno ojačanje u defanzivi, engleski klub se u medijima uveliko dovodi u vezu sa transferima u napadačkim linijama tima.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Priča o Anhelu di Mariji je komplikovana.

Argentinac je dobio sedmicu, težak broj na leđima mu stoji. Dres koji su obeležile legende engleskog kluba možda je i olako predat na korišćenje fudbaleru koji je po svom dolasku u mančester otvoreno govorio o tome da je bio na korak od Pari Sen Žermena, te da ne negira da bi jednoga dana tamo i mogao da zaigra.

Možda mu se želja ispuni brže nego što je očekivao.

Priznao je Di Marija pre nekoliko dana da mu je teško u Engleskoj. Nije se navikao na vremenske prilike, ne uspeva da prevaziđe jezičku barijeru. Njegov sunarodnik iz Totenhema, Erik Lamela, u potpunosti ga razume, zna i Karlos Tevez kakve su to muke.

Da stvar bude gora, opljačkan je, bio je predmez razbojnika. Ne idu stvari očekivanim tempom, ne čude otuda ni sve glasnije spekulacije.

Van Gal, ako i sam ostane u Junajtedu, razmatra plan po kome bi Argentinca, inače najskuplje plaćenog fudbalera prodao u Pariz i to za dvojicu napadača. Holanđanin je okrenut ofanzivi, Falkao i Van Persi su ispod očekivanog nivoa, Runi će se vratiti u napadačku liniju, ali to nije dovoljno.

Kolumbijski Tigar će očito biti vraćen u Monako, Van Persi je sve vremešniji. Van Gal zamenu za ovaj dvojac vidi u Edinsonu Kavaniju i Ezekijelu Laveciju, smatraju engleski mediji. Pomenuti dvojac je stavljen u nemilost trenera Blana, čini se da bi trampom obe strane bile zadovoljne.

Koliko su realna ovakva nagađanja?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBabaManUtd
Wednesday, 11.02.2015
14:36

Kavani i Moura i mozemo da pricamo.

avatar
United 20 times
Wednesday, 11.02.2015
15:28

ne treba hvala , di maria će kidat dogodine siguran sam !

avatar
fcb
Thursday, 12.02.2015
01:28

da neces ibru i tijaga silvu uz to ?

avatar
Berba9
Wednesday, 11.02.2015
20:57

Verati + Markinjos i neke pare bi bio veoma dobar dogovor