Lalana među "Crvenima", ko je sledeći?

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.07.2014.
12:24
Izvor: Sportske.net

Engleski reprezentativac predstavljen danas na "Enfildu", slede nova pojačanja. Izvesno je da će Liverpul prodati Suareza, manje više poznat plan kako će potrošiti novac!

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Kako se i očekivalo, engleski reprezentativac koji je zablistao u Sautemptonu prošle sezone prošao je lekarske preglede u "Melvilu" i potpisao dugogodišnji ugovor sa Liverpulom.

On će "crvene" koštati nešto više od 30 miliona evra, osam sezona je proveo u Sejntsima, u poslednje dve godine bio kapiten tima.

"Veoma sam srećan, san je biti član tako prestižnog kluba. Ne znam odakle bih počeo, tako mnogo toga mi se desilo, jedva čekam početak sezone", rekao je Lalana za zvanični klupski sajt.

Njega će na engleskom jugu zameniti Dušan Tadić koji stiže iz Tventea u Premijer ligu.

Inače, ovo je tek početak rekonstrukcije ekipe Liverpula pred povratak u Ligu šampiona.

Stigao je Riki Lambert, ali on će biti samo alternativa u napadu. Očekuje se prodaja Luisa Suareza Barseloni, u ovom trenutku su poznate mete u prelaznom roku u kome bi Brendan Rodžers mogao da potroši više od 100 miliona funti.

Priča se o dolasku Očoe, meksikanskog golmana koji stiže kao slobodan agent, a Liverpul je odustao od Morena iz Sevilje. Na poziciji levog beka aktuelan je sada Argentinac Roho iz Sportinga koji košta oko 15 miliona evra.

Sa Sautemptonom bi još mogli da posluju, Dejan Lovren bi trebalo da bude pojačanje u poslednjoj liniji gde je najviše škripalo prošle godine, hrvatski štoper je procenjen na oko 18 miliona.

Šlag na tortu bi trebalo da bude Lazar Marković koji je blizu prelaska, suma je veća od 30 miliona. On neće biti jedino pojačanje u napadu, Liverpul će kaparisati Belgijanca Oriđija, ali ga ostaviti još jednu sezonu u Francuskoj.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke