Lako je kad si "milioner", da li je Dortmund našao zamenu za "Betmena"?

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.06.2017.
13:39
Izvor: Sportske.net

Obamejang se najverovatnije seli u Pariz, te je red da mu uprava nemačkog kluba pronađe zamenu.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Brzonogi Gabonac je i ove sezone bio najbolji strelac Bundeslige, ali čini se da se sa "zlatnom kopačkom" nemačkog šampionata oprostio od Borusije.

PSŽ je poslao unosnu ponudu, kako stvari stoje, ostalo je još samo da se sve finalizira i Obamejang će pojačati "Svece".

Parižani su doveli i novog sportskog direktora, sa Obamejangom i Kavanijem u napadu, deluje da su bolji dani pred timom sa "Parka prinčeva".


Što se tiče Borusije, red je da dovedu zamenu za bivšeg napadača Sent Etjena, a izgleda da su je pronašli i to naravno za duplo manje novca od onog koji će zaraditi prodajom.

Naime, na radaru "Milionera" našao se golgeter Seltika Musa Dembele.

Sjajni Francuz je eksplodirao u Škotskoj ove sezone, iako je pre godinu i po dana imao ponudu Totenhema, napravio je dobar izbor ostankom u Fulamu i prelaskom u Seltik minulog leta.

U Škotskoj je dominirao, na 28 nastupa postigao je 17 golova, bio je solidan i u Ligi šampiona, na šest nastupa postigao je tri pogotka.

Dosta klubova je pokazalo interesovanje za njegove usluge, a sada se u čitavu priču umešala i Borusija.

Čini se da bi 20-godišnji Francuz bio idealna zamena za Obamejanga, a Borusija bi za njegove usluge morala da izdvoji 30 miliona funti, očekuje se da od prodaje Gabonca zarade 62 miliona britanskih novčanica.

Dembele

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cko Dexx
Saturday, 03.06.2017
16:18

Znaci Torpak i Daud su vec dosli, ako dodje i Dembele vrh.... Burki Geriro Bartra Torpak(on jedino malo stariji) Durm Wajgl Daud Pulisic Mor O Dembele M Dembele plus Rojs Bender i malo starija kompanija!! Rasadnik talenata

avatar
Saturday, 03.06.2017
17:20

Rojs je završio karijeru. Zato ne treba računati na njega. Treba uzeti Čalhanoglua iz Leverkuzena za vezni red u ofanzivi i slobodnjake.

avatar
Saturday, 03.06.2017
19:51

Rojs će da pretekne Abu Dijabija iz Arsenala po godinama koje je proveo kao povređen. Izgubljen definitivno. Ali Srbi k'o Srbi, ne vole istinu pa zato negoduju na istu.

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 03.06.2017
14:35

Tandem u napadu Dembele- Dembele, još da dovedu Dembelea iz Totenhema za vezni red :))))))

avatar
Mangus
Saturday, 03.06.2017
14:01

Borusija vec sad ima vrhunski tim, koji prsti od talenta. Jos ako ovog momka dovedu, bukvalno 5 godina nista ne moraju da menjaju

avatar
Misosesic
Saturday, 03.06.2017
19:09

Ne moraju ali ih drugi cerupaju.

avatar
Luccareli95
Saturday, 03.06.2017
13:53

Sjajan potez! Kakve klince ima dortmunt bolesnoo