Lacio i Vest Hem ponovo posluju?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.07.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose vest da rimski 'Orlovi' žele ekvadorskog 'orla' u svom jatu.

BETA/AP Photo/Ricardo Mazalan
BETA/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

'La Gazzetta dello Sport' u današnjem izdanju piše da je Lacio spremna da izdovji 12 miliona evra za transfer Enera Valensije.

Tačnije, 4 miliona bi Lacijali izdovjili za jendogodišnju pozajmicu, a onda ga otkupili za 8 na kraju sezone ukoliko zadovolji.

Valensija je navodno već dogovorio sve sa 'Orlovima', pristao je na platu od 2 miliona evra godišnje, čeka se samo pristanak Vest Hema.

Međutim, posao Lacijalima bi mogao da pokvari Svonsi, piše pomenuti list.

'Labudovi' reprezentativca Ekvadora takođe žele u svojim redovima i spremni su da pariraju ponudi Rimljana.

Britain Soccer Premier League

'Čekićari' će morati dobro da razmisle o svemu, pitanje je i da li će smeti lako da se odreknu svog napadača jer im je propao plan da dovedu Karlsa Baku, iako je Milan pristao da proda Kolumbijca za 30 miliona evra, i pošto je Karlos Tevez odbacio mogućnost da se vrati, izabravši da nastavi karijeru u svom bivšem klubu, iz kog je deset godina u paketu sa Maskeranom došao na 'Apton Park' .

Zanimljivo, Vest Hem i Lacio su poslovali u relativno bliskoj prošlosti, poslednji put pre par godina kada je Ravel Morison stigao u Rim, a od igrača koji su branili boje oba kluba izdvojićemo legendarnog napadača Paola Di Kanija, kao i Tomasa Hiclšpergera i Valona Behramija, koji su se iz Rima svojevremeno selili u istočni London. U prvom delu prošle sezone bivši napadač Lacija Mauro Zarate je imao zapaženu ulogu u timu 'Čekićara', ali se zimus ipak vratio na Apenine, doduše ne u Rim, već u Firencu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke