Kvadrado stigao, nije poslednji?!

Autor: Boris Jovanović
petak 30.01.2015.
09:41
Izvor: Sportske.net

Huan Kvadrado će tokom dana proći lekarske preglede i postati novi igrač Čelsija. Murinjo se okreće derbiju sa Sitijem, ali u ponedeljak bi mogao da stigne i novi napadač?!

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Kako smo najavili juče, još jedan majstorski potez Žozea Murinja. Čelsi je kupio Kvadrada od Fiorentine, transfer je dogovoren, ostaje da Kolumbijac koji je ranije dogovorio svoje uslove prođe danas lekarske preglede.

Fiorentina će sa bonusima inkasirati 33 miliona evra, a u Firencu će Egipćanih Salah na 18 meseci pozajmice. To doduše nije sigurno i rezervna je opcija, jer Toskanci ciljaju talentovanog Okamposa iz Monaka.

Vratimo se Čelsiju, novac za Kvadrada je stigao od dogovorene prodaje Šurlea Volfsburgu. "Vukovi" su pobedili milionere u trci za nemačkog reprezentativca, a Čelsi će inkasirati oko 25 miliona evra za igrača koji nije bio u prvom planu.

Mediji u Engleskoj najavljuju da će Kvadrado biti u konkurenciji za subotnji meč protiv Sitija, ali ipak nema potvrde i teško je očekivati da će biti bačen u vatru, čak i ako "Plavci" stignu sutra u toku dana da ga registruju.

Spekuliše se da ovo nije kraj kupovinama. Murinju je potreban napadač, navodno nije zadovoljan Remijem i strahuje da li Košta može sam da izvuče sezonu.

Nagađanja će potrajati do ponedeljka, na adresu Vest Hema bi mogla da ode ponuda za sjajni dvojac Ener Valensija - Diafra Sako. Verovatnije je da će prvi biti na meti, navodno je Murinjo spreman da za Ekvadorca koji je eksplodirao ove sezone plati 25 miliona evra, ali i da pošalje remija na pozajmicu među "Čekićare".

"Supermena" kako zovu ovog napadača je Alardajs posle dobro odigranog Mondijala doveo iz Meksika za 15 miliona evra, teško je očekivati da će ga se odreći.

Mada, ovo je mogućnost da zarade na Južnoamerikancu. Kako rekosmo, ponedeljak je poslednji dan prelaznog roka, videćemo hoće li Murinjo dovesti još jedno veliko pojačanje ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke