Kuman se pojačava u Junajtedu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.11.2016.
23:50
Izvor: Sportske.net

Nakon debakla od Čelsija, holandski strateg je svestan da će morati dodatno da pojača sve linije tima kao bi bio konkurentan sa najačim timovima.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Razbio ih je Čelsi minulog vikenda, primili su pet golova a nisu postigli nijedan, evidentno je da će za megdan sa tako jakim ekipama morati da se pojačaju.

Kuman je već u januaru spreman da krene po zemljaka iz redova tima sa "Old Traforda".

Očigledno da još uvek nije zadovoljan krilnim fudbalerima koje ima na raspolaganju na "Gudisonu", pa je rešio da angažuje fudbalera koji je po dolasku u Mančester proglašavan "novim Kristijanom Ronaldom".

U pitanju je Memfis Depaj, koji ipak nije opravdao ni delić uloženog novca, pa je redovan na klupi Junajteda, često ga možemo videti i na tribinama.

Kuman ima vere u jednog od najtaleovanijih sunarodnika, i spreman je da mu ponudu novu šansu.

Nema sumnje da bivši strateg Sautemptona kao veliku prednost ima to što je iste nacionalnosti kao Depaj, te ne bi čudilo da Kuman uspeo da Depaja, za kog važi da ima velikih problema sa stavom prema fudbalu, izbede na pravi put.

Memfis je plaćen papreno, van Gal je za njega izdvojio 25 miliona funti, nema sumnje da će Mančester hteti da vrati veći deo uloženog. Kuman ipak ima dobru potporu, Farad Moširi, gazda "Karamela" ima dubok džep i spreman je da ulaže.

Za Depaja je zainteresovana i Roma, videćemo kako će se sve odvijati u narednim mesecima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MasterFootball
Friday, 11.11.2016
14:34

Bolje nek ide kad nema kvaltet ni za reprezentaciju kad igrali protiv belorusije depaj nemoze prodje jednog hleba s 36 godina u junajtedu nista od psv-a sve je krenulo nazad za depaja ...

avatar
No 1
Thursday, 10.11.2016
17:44

Mozda neka trampa Lukaku=Depay+Pare.Sve mi se cini da ce se odvijati u ovom pravcu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 10.11.2016
13:04

Moze pozajmnica ili kupovina sa odredjenom klauzulom kojom kao Real Moratu moze da ga vrate ako proradi, pokaze svoj talenat na delu

avatar
Bocevski
Thursday, 10.11.2016
15:01

Pa javi se covece reci im

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 10.11.2016
19:00

Javio bi im ja al se kod nove uprave ne pita niko sa strane, legende a bas cu ja. Ako je Real uspeo da izdejstvuje sa Juventusom pricu Morate, sto ne bi i MU sa Depajom. Na kraju Matic se vratio u Celzi realno po diskontnoj ceni spram kvaliteta. E sad, jeste otisao kao dodatni kusur za David Luiza ali je racunice bilo i sigurno postojao dogovor pravo prece kupovine. Zasto ne probati

avatar
Barcelonista
Thursday, 10.11.2016
17:53

Pa e, bas tako. Jos da porazgovaraju sa tim Kumanom, da im dobro spremi tog igraca kad ga posalju. Sve sto je u njihovoj moci da ga naprave strasnim i onda fino zapakuju i vrate u MUTD uz odstetu od cijelih 2 eura i 60 centi. I onda da podje taj Kuman isti nedje da sisa vesla ;-)

avatar
VicenteCalderon
Thursday, 10.11.2016
12:31

ovo bi moglo da mu ozivi karijeru, realno u junajtedu nisu ni imali strpljenja za njega bez obzira na pedigre ipak je on dosao kao mlad igrac

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 10.11.2016
19:03

Ja se bojim slucaja Celzijevih otpisawmih igraca.Zato sam da se ne proda ili da se stavi neka klauzula u nadi da ce doci jednog dana moderan trener i Junajtedov procvat.

avatar
NIKE
Thursday, 10.11.2016
10:14

Dizač tegova - odlazi u legendu.

avatar
Filip MUFC
Thursday, 10.11.2016
09:01

Odlično pojačanje.Kad već ne može kod Murinja, može kod Kumana.Ali pitanje je da li će uopšte doći do ponude, realizacije trabsfera...nSve u svemu, za njegovu karijeru bolje mu je da ode iz Junajteda.

avatar
koma73
Thursday, 10.11.2016
22:07

Neće on napraviti karijernu nigde. On je dečko sa problemom u glavi, sa stavom. Kondicija se stekne, šut se navežba, taktika nauči, ali glavu ti niko ne može da popravi ako je pokvarena. A njegova jeste. Imao je mnoooogo minuta kod Van Gala, celu polusezonu kad je došao, nije pokazao NIŠTA, ni u jednom segmentu. NI trčanje, ni jačina u duelu, ni pas, ni c-šut, ni šut, tehnika šuta, gde li asistencije ili golovi. Dečko je jedan od onih koji su mogli mnogo ali ih pojeo mrak...