Kuman nastavlja sa šopingom, na radaru zvezde Arsenala, Svonsija, Palasa i Lestera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.07.2017.
13:49
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, Kuman još uvek ne planira da završi sa angažovanjem pojačanja.

EPA/MARTA PEREZ
EPA/MARTA PEREZ

Povezane vesti

Everton je ovog leta napravio strašan posao, uz Milan su tim koji je doveo najveći broj kvalitetnih pojačanja.

Stizali su redom Džordan Pikford (Sanderlend), Dejvi Klasen (Ajaks), Henri Onjekuruk (Epen), Sandro Ramirez (Malaga), Majkl Kin (Barnli) i Vejn Runi (Mančester junajted), a uloženo je oko 100 miliona evra.

Ipak, Kuman tu ne planira da se zaustavi, dobio je nova sredstva od prodaje Romelua Lukakua, a kako stvari stoje planira da potroši svaki cent.

Odavno je poznato da bi rado u svojim redovima video Gilfija Sigurdsona iz Svonsija. Islanđanin nije pošao na turneju "Labudova" u SAD, pa se spekuliše da bi mogao da napusti klub ovog leta.

Ipak, uprava velškog kluba je odbila unosnu ponudu "Karamela" od 45 miliona evra, videćemo da li će Kuman tu ponudu povisiti.

Sigurdson

I pored Sigurdsona, na radaru holandskog stratega našla su se još tri igrača iz Premijer lige.

Naime, on je zainteresovan da u redove svoje ekipe preseli makar jednog od sledeće trojice fudbalera: Tija Volkota (Arsenal), Kristijan Bentekea (Kristal Palas) ili Rijada Mareza (Lester).

Volkot bi mogao da postane višak na "Emirejtsu" u slučaju da Venger uspe da ubedi upravu Monaka da mu proda Lemara. Činjenica je i da je Venger sve češće počeo da koristi formaciju sa tri fudbalera u zadnjoj liniji, a u takvom rasporedu malo je mesta za engleskog reprezentativca.

Arsenal Lincoln Linkoln Theo Walcott Teo Volkot

Što se tiče Bentekea, on bi čini se bio prava zamena za robusnog Lukakua, koji je pojačao Mančester junajted, u čijim redovima je rano jutros upisao i debi.

Ipak, Belgijanac je vrlo važan šraf u redovima Kristal Palasa, a podsetimo da je u rekordnom transfer na "Selhrst" stigao tek prošlog leta, pa bi Kuman za njegove usluge morao dobro da se otvori.

Lukaku Benteke

Treća meta je Rijad Marez, sjajni fudbaler Lestera, koji se sve češće povezuje sa odlaskom iz kluba.

Za njegove usluge je zainteresovana i Roma, stigla je i ponuda Italijana na "King Pauer", ali ju je uprava engleskog kluba glatko odbila.

mahrez

Jasno je i da će za njega Kuman morati da se isprsi, te je poprilično evidentno da bi od četvorice pomenutih fudbalera na "Gudison" mogla da stignu samo dvojica, možda i trojica, ali samo u slučaju prodaje Rosa Barklija, koji još nije produžio ugovor sa "Karamelama".

Bilo kako bilo, Everton sprema paklenu ekipu, koja bi naredne sezone mogla mnogima da poremeti planove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ashburton Grove
Sunday, 16.07.2017
16:42

Ako je istina sto se pise da nude 30m funti za Volkota ne znam sta se ceka :D

avatar
Realan tip
Sunday, 16.07.2017
15:29

Nisu mu neke mete, Volkot pogotovo.

avatar
Sunday, 16.07.2017
14:50

Kao navijac Arsenala, navijam da kupi Volkota xD Ali nece se bas Everton usreciti.nSalu na stranu, trojac Benteke, Sigurdson i Mahrez u jednom timu moze opasno da izdominira (kad bi se to desilo xD )...

avatar
Jovan Petrovic_fb
Sunday, 16.07.2017
14:14

A gde bi to Barkli mogao da ode?

avatar
5Agger5
Sunday, 16.07.2017
21:12
avatar
MancCity!!!
Sunday, 16.07.2017
13:51

zna se da kada se tim rekonstruise sledece godine se ispada iz lige, za sada su dosli stoper koji je kvalitet barnlija, golman iz druge lige, mlada nada ajaxa i starac koji ne moze vise ni da trci jedino ako mu se posreci i pogodi neku bombu od pola metra

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 16.07.2017
15:48

Legendo vi ste otpustili 4 beka a doveli 27 krila i ofanzivaca. Daćete 100 golova,ali ćete i primiti 200.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 18.07.2017
07:03

Ovo je onaj lajpcig. Propale mu fore oko Bajerna (a pisao je gluposti i za Liverpul zbog Keite) pa sad presao na Junajted. Kad mu i to dosadi,napravice novi profil.

avatar
Di Stéfano
Sunday, 16.07.2017
15:58

Barem nisu dali 50 miliona za igraca kao sto je Stones.Moja baba bi bila bolji stoper od njega. Walkera necu ni da komentarisem.