Kristal Palas dovodi brazilskog reprezentativca!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.10.2016.
10:56
Izvor: Sportske.net

Pardju hoće kvalitetnog kreativca, klub iz Londona spreman je da dejstvuje već u januaru.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Nema sumnje da je još jedan zanimljiv zimski prelazni rok pred nama. Iako u medijama sve vrvi od potencijalnih pojačanja Juventusa, Mančester junajteda, Sitija i drugih evropskih giganata, sjajan posao bi mogla da napravi ekipa koju sa klupe predvodi Alan Pardju.

Ovog leta su već potrošili oko 60 miliona evra, stigli su Benteke (Liverpul), Taunsend (Njukasl), Džejms Tokmins (Vest Hem) za solidan novac, pozajmljen je i Loik Remi iz Čelsija, a bez obeštećenja je angažovan i sjajni francuski golman Stiv Mandanda.

Popularni Pards sada želi i jednog plejmejkera, a mogao bi da ga dobije već u januaru. Naime, klub je već pokušao poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka da angažuje vezistu Santosa Lukaša Limu, a po njega su spremni da još jednom krenu već prvog dana 2017. godine.

Brazil WCup Soccer

Palas je i dalje zaintersovan, poslaće pre ili kasnije svoju ponudu na adresu Santosa, a nadaju se da bi sa brazilskim klubom mogli da se dogovore već u narednom prelaznom roku.

Lima ima 26 godina, od 2014. godine je član Sanotsa, a za seniorsku reprezentaciju Brazla je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.

Ipak, posao Palasu bi mogli da pokvare Kinezi, kako je sam fudbaler nedavno govorio da bi bez problema otišao u najmnogoljudniju zemlju na svetu, gde već nastupaju njegovi sunarodnici Renato Avgusto, Žil i Paulinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke