Kreće trka za "raspevanog kanarinca"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 08.12.2016.
18:09
Izvor: Sportske.net

Totenhem, Everton i Sautempton su veoma zainteresovani za momka koji blista u dresu Noriča ove sezone, prenose engleski mediji.

Beta/AP Photo/Chris Radburn, PA Wire
Beta/AP Photo/Chris Radburn, PA Wire

Povezane vesti

Najbolji fudbaler 'Kanarinaca' u dosadašnjem toku sezone, Džejkob Marfi, skrenuo je na sebe dosta pažnje kod premijeligaša.

Ovaj 21-godišnji ofanzivni vezista je sa 6 postignutih golova u Čempionšipu najbolji strelac ekipe uz prekaljenog napadača Kamerona Džeroma, tako da interesovanje pomenuta tri klub ne čudi.

On je dete Noriča, igrao je za mlađe selekcije engleske reprzentacije, a zanimljivo je da je i njegov brat blizanac Džoš imao sličan razvojni put. Obojica su se kalila na pozajmicama u manjim klubovima, ove sezone su vraćeni u matični klub, a posebno Džejkob koristi ukazanu šansu.

Norič Siti je veoma dobro otvoro sezonu, delovalo je da je jedan od glavnih kadnirata za promociju u Premijer ligu, ali je krajem oktobra i tokom celog novembra usledila serija očajnih rezultata, tim je vezao pet poraza pa je nakon 19 odigranih kola na sedmom mestu na tabeli sa deset bodova zaostatka u odnosu na vodeći Njukasl Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke