Kreće bitka za Salaha

Autor: Miloš Marković
nedelja 03.05.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Čelsija je impresionirao u Italiji, sve je duži red.

Beta/AP Photo/Efrem Lukatsky
Beta/AP Photo/Efrem Lukatsky

Povezane vesti

Otkako je stigao u Fiorentinu, Mohamad Salah je uspeo da demonstrira svoj puni potencijala i kvalitet, dokazao zašto ga je Čelsi uopšte i doveo.

Ipak, obzirom da nije dobio priliku da u Londonu pokaže svu svoju vrednost, ovaj egipatski fudbaler je priliku oberučke prigrabio u Italiji, sebi dodatno povećao cenu i rejting.

Salah je u Firencu došao kao deo transfera Kvadrada u januaru, a kako se pozajmica bliži kraju Fiorentina je sve odlučnija u nameri da Salaha zadrži.

Ljubičasti navodno imaju opciju da pozajmicu produže za još jednu godinu, a potom ugovor i otkupe 2016. godine, ipak neće im biti lako, mnogi klubovi su poželeli da 'otmu' Egipćanina.

Prvo se spekulisalo sa Juventusom, a danas iz Engleske stiže informacija da je londonski Totenhem izrazio želju da dovede Salaha.

Salahova sudbina će umnogome zavisiti i od evropskog pohoda italijanskog kluba.

Fiorentina je u polufinalu Lige Evropa, ukoliko uspe da osvoji trofej, naredne godine će se takmičiti u Ligi šampiona, što će biti veliki adut u rukavu Ljubičastih kada je u pitanju Salah.

Sa druge strane, englesko Totenhem je trenutno šesti na tabeli Premijer Lige, na četiri kola do kraja Sparsi treba da preteknu Liverpul i preotmu mesto Mančester Junajtedu ukoliko žele u elitno evropsko takmičenje.

Totenhem na šestom mestu ima 58 bodova, Liverpul je na petom sa 61, dok Junajted ima 65.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 08.05.2015
14:16

Nemojte biti nerealni, gde Totenhem da zavrsi pre nas... Nece ni Liverpul a kamoli Totenhem.

avatar
Sunday, 03.05.2015
15:31

Celsi ga je prvenstveno doveo samo da ga ne bi uzeli Liverpul ili Totenhem...

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 03.05.2015
18:54

Nije tacno,njegov agent je ponudio igraca tim klubovima i Celsiju.Celsi je bio najubedljiviji i igrac je prelomio.Da su neki od ta dva kluba ponudili bolje uslove presao bi kod njih.To su navijacke gluposti da je Celsi kupio igraca samo da ne bi ta dva kluba ga uzeli.Celsi kada bi dovodio igrace po tvojoj teoriji onda bi morao imati jos jedan tim od 20 -ak igraca koje su hteli i rivalski timovi da kupe.

avatar
Loris Karius
Thursday, 07.05.2015
10:20

koga ti pokušavaš da zavaraš pa taj dan je dečko trebao da potpiše za Liverpul i odmah se murinjo uplašio i kupio ga da slućajno ta sezona ne bude još veća propast za njega od one koja je bila tj. treće mesto.

avatar
Carina
Sunday, 03.05.2015
15:19

Kazu da je Celsi uzeo 3 miliona za pozajmicu, a da je za milion produzena na jos godinu dana, a onda ako budu zadovoljni, cena koja je ugovorena je 16 miliona koje ce Fiorentina uplatiti Celsiju. Sve kad se sabere, 20 miliona, za jednog trkaca, odlicne pare.

avatar
gunner 85
Sunday, 03.05.2015
16:55

sta li je onda kvadrado ...... salah igra odlicno u firenci i vredi ove pare realno....... jer danas cim neko da preko 10 golova vredi bar 30 miliona

avatar
Carina
Sunday, 03.05.2015
20:39

Pa on je odlican u fiorentini, ali nije isto igrati u fiorentini i u Celsiju. Nije se snasao u Celsiju. Kvadrado se aklimatizuje tek, tako su pisali i o VIlijanu prvih par meseci, da ga je Celsi doveo samo da ga ukrade Totenhemu, a sad je standardno fenomenalan i igra svaki mec.

avatar
juve mojsa
Sunday, 03.05.2015
15:16

uhh kad bi dosao u juventus..da su pametni pa da ga kupe,kakv bi to napad bio,sa moratom,salahom i tevezom..

avatar
JuventusMladost
Monday, 04.05.2015
21:00

Ne bi nam lego.. mogo bi da igra samo sa Tevezom, a tad bi Morata propao.. a kad bi igrali zajedno nije to isto nama uvijek treba napadac slicnih karakteristika kao Tevez koji ima kontrolu lopte a ne samo brzinu