Krasić bi u Ameriku, žali zbog eliminacije Partizana

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.07.2016.
11:04
Izvor: Sportske.net, Sport

Naš nekadašnji reprezentativac i dalje ''vaga'' ponude u aktuelnom prelaznom roku, iako je u poljskoj već počela nova sezona.

przegladsportowy.pl
przegladsportowy.pl

Povezane vesti

Kako smo već objavili prethodnih dana, Miloš Krasić je proteklog vikenda bio jedan od junaka pobede njegove Lehje nad Lečnom (2:1), postigao je vodeći gol za svoj tim, pa može da bude zadovoljan svojom formom u iščekivanju konkretnijih vesti po pitanju njegovog eventualnog transfera.

Nekoliko je mogućih opcija, jedna je ostanak u Poljskoj i prelazak u ekipu Legije iz Varšave, a ali je druga mnogo primamljivija - odlazak u američku MLS ligu. Postoji i interesovanje iz Emirata, ali utisak je da bi iskusni vezista najradije ''preko bare''.

''Amerikanci su zainteresovani, ali iz iskustva znam da je put do realizacije transfera dugačak. Mnogi bi rado zaigrali u Americi, pa i ja među njima, to je izazov kojem je teško odoleti, stranica za fudbalski nezaborav'', objašnjava Krasić u izjavi za današnji ''Sport''.

A dok čeka konačan rasplet, Krasić je ispratio i dvomeč Partizana i Zaglebja u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Partizan je eliminisan, što je i njemu teško palo.

''Pobedilo je fizički dominantnije Zaglebje, snaga poljskog tima je nadjačala tehniku crno-belih. Šteta što nije ušla ona Vlahovićeva lopta u finišu utakmice...'',
žali Krasić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 27.07.2016
12:24
avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 27.07.2016
11:19

Prvo niko nije pobedio, a drugo prošla je grupa grubijana koja bi svakog onako mogla da isprebija ako bi sudije dozvolile dok protivniku bude zabranjeno da odgovori kao u našem slučaju, a treće u Beogradu je sudio Izraelac, a u Poljskoj Ukrajinac pa je interesantno da UEFA ne poznaje geografiju kada određuje sudije, a prepoznaje je kada formira grupe prilikom žrebanja. Kolina izgleda pokušava da celu Evropu pretvori u italijanski Kalčo što se tiče suđenja, u jedan neatraktivan fudbal gde su grubijani povlašćeni, a majstori fubala ugroženi. Koga privlači takav fudbal to ne znam ali vidim da je na tribinama širom Evrope manje navijača nego ranije jer su tada takmičenja i utakmice bile atraktivnije nego sada.

avatar
chaki
Wednesday, 27.07.2016
11:37

Veceg filozofa i smaraca od tebe nema na ovim vestima...

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 27.07.2016
12:15

Prvu utakmicu ste bili bolji, u drugoj blage veze niste imali. Niste dali gol, a hteli biste dalje. Pa, ne ide to tako.