Kraljevski izlet u Monaku – Kuglice, pa RADAMEL FALKAO!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.08.2014.
11:10
Izvor: Sportske.net

Prikladno zaista, žreb u Monaku poslužiće čelnicima Real Madrida da o istom trošku izvrše novi napad na Radamela Falkaa!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Odlazak Di Marije i novac koji se slio u kraljevsku kasu dao je ideju rukovodstvu Real Madrida.

Iako je Karlo Anćeloti istakao da je zadovoljan igračkim kadrom i da mu ne treba više fudbalera, jasno je da samo u napadačkoj liniji ovoga trenutka nema dupliranog mesta.

Sa povređenim Heseom, udarna igla kraljevskog kluba je samo Benzema, koji već dobija kritike na račun svoje igre i nedostatka golova.

Za razliku od Anćelotija, Florentino Perez osim o sportskoj strani, uvek na umu ima i marketinški aspekt poslovanja, te će nedostatak alternative u napadu iskoristiti kao još jedan 'izgovor' na napadne Radamela Falkaa, fudbalera koji bi svakako kompletirao galaktičku ekipu kluba sa Bernabeu stadiona.


Španski mediji već ističu da nema garancija da je Real Madrid završio prelazni rok, senzacionalista Perez će svakako učiniti sve kako bi u smiraj prelaznog roka doveo jednog od najubojitijih napadača današnjice, koji 'robuje' u Monaku.

Prilika za tako nešto nameće se sama...

Naime, rukovodstvo Real Madrida danas je u Monaku, prigoda je žreb za Ligu šampiona i glasanje za Najboljeg igrača godine u čijoj je najužoj konkurenciji Perezova prva zvezda, Kristijano Ronaldo.

Izlet do Monaka biće iskorišćen da se o istom trošku održi sastanak sa čelnicima fudbalskog kluba Monako i izvrši još jedna runda pregovora u vezi sa selidbom Tigra u Španiju.

Tako bar nagoveštava dobro obavešteni novinar Skaj Italija, Đanluka Marcio.

„Florentino Perez u Monako stiže zajedno sa agentom Mendešom, koji zastupa kolumbijskog fudbalera. Španski klub će danas načiniti konkretne i ozbiljne poteze kako bi doveli Falkaa“, ističe on.

Na istom mestu, u Monaku, danas će biti i ostali klubovi koji se interesuju za Tigra, ipak kraljevski klub, veruje se, predstavlja željenu destinaciju samog fudbalera, a Real ima i finansijsku prednost u odnosu na rivale.

Monako navodno traži između 20 i 30 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, visoku sumu, koju bi uspešnim pregovorima mogli da prevaziđu čelnici Real Madrida ponudom od 40 – 50 miliona za celokupni transfer.

Setimo se, Barselona je dovela Luisa Suareza, mislite li da će Perez dozvoliti Kataloncima da mu ukradu svetla reflektora?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke