Kraj za Totenhemove snove?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.05.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net

Dve odlične sezone ostale bez nagrade, bojazan da trojica igrača žele da odu, a i onaj najtalentovaniji merka ponude...

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Maurisio Poketino je odbio Inter, rekao da je vezan za projekat u "Pevcima", ali ovo neće biti lako leto.

Dve odlične godine nisu rezultirale trofejima, realno prošle sezone su Sparsi mogli do titule, ali je Lester napravio senzaciju, ove su se sjajno borili, no Čelsi je bio prejak.

Ostaje uteha u novom plasmanu u Ligu šampiona gde se nisu proslavili prošle godine.

Ovo je i kraj za "Vajt Hart Lejn", sele se privremeno na Vembli dok njihov novi stadion ne bude gotov.

Igrači se navodno boje da će to imati efekat kao Vest Hemom odlazak sa "Apton Parka", a neki od njih žele i veći novac koji nude klubovi iz Mančestera.

Tako je Voker već na izlaznim vratima, Siti ga želi, on je izgubio mesto u timu, a Tripije je bio starter u finišu.

Što se Denija Rouza tiče, povređen je, i on ima ponudu iz Sitija, ali najverovatnije ostaje.

Totenhem želi Danija Alveša, no to je veliko pitanje, a Erik Dajer gleda ka Mančester Junajtedu.

Svi koji žele da odu, nadaju se duplo većim platama, Dele Ali će sigurno biti predmet neke velike ponude, a ako ostane, Totenhem će morati da naruši platnu strukturu.

Kako se priča, najtalentovaniji engleski napadač bi mogao da prihvatio 150 000 funti nedeljno, što će naterati i ostatak tima da traži povišicu.

Sve to donosi zebnju među navijače, problem je prošlost, prodaje Modrića i Bejla koji su prerasli ekipu i sada se svi plaše da će se istorija ponoviti.

Jasno je i da će Poketino biti aktivan u prelaznom roku, ali se Jansen ispostavio makar u prvoj sezoni kao promašaj. Priča se o Perišiću, klub je spreman čak da uključi Aldervelda i Vokera kao deo čitave priče, a "Pevci" su već pretrpeli neuspeh, ništa od dovođenja Zahe iz Palasa...

U svakom slučaju moraće da se pojačaju, ali i da zadrže najbitnije igrače, sve zanima kako će proći avantura na "Vembliju" naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Thursday, 18.05.2017
15:46

Dele Ali je veznjak.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 18.05.2017
13:03

Ja znam samo da su sledece sezone prva tri mesta rezervisana za Celsi i dva Mancestera.

avatar
mrancic
Thursday, 18.05.2017
11:41

Odličan trener,odlična ekipa,izuzetna igra.Ali to je Totenhem.Ako nije patka i želeo ga je Fergi umesto Murinja teško se je zeznuo.Ivon i Junajted.

avatar
mak_juventino
Thursday, 18.05.2017
11:31

Nista nije tacno , sve je laz

avatar
lpool
Thursday, 18.05.2017
10:09

Svaka im cast na svemu sto su uradili u prethodnih par sezona ali isto kao i Everton oni nikada nece biti veliki klub i igraci ce uvek teziti da odu u neki poznatiji i bogatiji tim. Novac igra ogromnu ulogu danas ali kao sto se Pep uverio - nije sve u njemu.

avatar
Стефан Стојанчевић
Thursday, 18.05.2017
19:11

trofeji su bitni da bi klub imao istoriju i top igrace mora iza sebe da ima titule kao i siti da nisu u poslednih 5 godina osvoji titule pitanje je dal bi pola igraca ostalo i da li bi pola igraca doslo, i sam znas sta se desava sa nasim liverpulom ista prica imamo dobrog trenera brend smo u svetu sto se tice navijaca,imamo par dobrih pojedinaca , ali poslednjih par godina igraci top odbijaju da dodju jer nemaju garancije za titule ideje su tu igra je tu al dzabakad nema ko da ispati na terenu to sto je klop zamslio jer su sva pojacanja osim matipa i kariusa plan b igraci plan a su odbili glatko