Kraj istorije – Iker pred odlaskom!

Autor: Miloš Marković
petak 04.07.2014.
09:46
Izvor: Sportske.net

Status legende Real Madrida i španskog fudbala ništa jasniji u odnosu na minulu sezonu, informacije iz Španije tvrde da je San Iker blizu odlaska iz Madrida!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Iker Kasiljas iza sebe ima turbulentu sezonu u klubu, sezonu koja je kulminirala neočekivano ranom eliminacijom sa Svetskog prvenstva, na kome je i sam Iker bio jedan od onih koji nisu pokazali svoj maksimum.

Otuda i sumnje u njegov klupski status, mišljenja da je i definitivno izgubio na kvalitetu, samopouzdanju koje ga je krasilo poslednjih godine, te spekulacije da će otići iz kluba.

Mundo Deportivo danas prednjači u natpisima o Iker, tvrdeći da je španski golman već viđen kao bivši čuvar mreže Real Madrida, a budući prvi golman Arsenala.

Naime, pomenuti izvor tvrdi da je Arsen Venger i definitivno intenzivirao interesovanje za Ikerom, te da ga je telofonom lično pozvao i pokušao da ubedi da se preseli u London.

Optimizam za navijače arsenala Mundo Deportivo podstiče u vidu informacije da se o statusu Ikera Kasiljasa ne oglašava Perez, te da i sam španski golman više nije ubeđen u svoju budućnost na Santjago Bernabeu.

Kao dodatni podstrek u prilog mogućnosti selidbe, Mundo pominje da je London grad koji se Ikeru i njegovoj lepšoj polovini sari Karbonero izuzetno dopada, te da je Iker svestan i da bi u Arsenalu imao dobroga društva u liku Santija Kasorle i bivšeg saigrača Mesuta Ozila.

Španski list ne iznosi detalje razgovora Vengera i Ikera, tvrdi da je francuski stručnjak pre svega želeo da ispita teren, proveri mogućnost selidbe kod samoga igrača pre nego što kontaktira klub i zvanično otpočne pregovore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke