KPR (ot)pušta Rija?

Autor: Miloš Marković
utorak 21.10.2014.
15:09
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda, poput njegovog dugogodišnjeg kolege Vidića, nije se najbolje snašao u novoj sredini.

Beta/AP Photo/Adam Davy, PA Wire
Beta/AP Photo/Adam Davy, PA Wire

Povezane vesti

Promena sredine za sada ne prija iskusnim defanzivcima Junajteda, Vidić ima problema u Interu, a Rio sličnih u ekipi KPR.

Iskusnog 35-godišnjaka je u klub sa Loftus Rouda doveo lično Hari Rednap na insistiranje kod rukovodstva kluba i gazdi koji su bili za mlađu varijatnu i rešenje u defanzivnoj liniji.

Rednap je smatrao da će angažovanjem Ferdinanda dobiti na iskustvu, ali ono što pokazuje nekadašnji stub odbrane Junajteda jednostavno nije dovoljno.

Otuda i spekulacije u vezi sa odlaskom, koji bi mogao da usledi već koliko u januaru.

Iako je bio starter na sedam utakmica u Premijer Ligi, Rio je izostavljen za derbi protiv Liverpula, a opšta ocena je da iskusni Englez nije doneo nikakvu stabilnost i sigurnost u poslednju liniju Rendžera.

Otuda bi njegov jednogodišnji ugovor mogao da bude prekraćen, pa bi Rio već u zimskom prelaznom roku mogao da potraži novu sredinu.

Inače, Rio je i sam napravio kompromis prilikom dolaska u KPR. Naime, on je pristao na značajno smanjenje plate od 200 hiljada nedeljno, te na Loftus Roudu pristao da zarađuje (samo) 35.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke