Kostić sve bliži Štutgartu

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 28.07.2014.
15:43
Izvor: Sportske.net

Filip Kostić je želja Štutgarta, ali klubovi imaju problem da se usklade oko cene. Čini se da su se približili i da su blizu konačnog dogovora.

fcgroningen.nl
fcgroningen.nl

Povezane vesti

Filip Kostić je jedan od naših najtraženijih fudbalera ovog leta.

Za mladog Kragujevčanina koji je odigrao sjajnu sezonu u Groningenu se raspituje dosta klubova. Jedno vreme je najkonkretniji bio Sporting iz Lisabona, znalo se za interesovanje Benfike, PSV-a, ali je sada primat u trci za njegov potpis preuzeo Štutgart.

Problem je naravno cena.

Lokalni mediji u Štutgartu tvrde da razlika u onom što Štutgart nudi i onom što Groningen traži nije više tako velika. Po njima Štutgart je već poslao ponudu od 4 miliona evra, ali je ista odbijena. Iako javno Holanđani cene Kostića na 10 miliona, mediji u Baden Virtenburgu tvrde da su spremni da pristanu na 6 i da su pregovori ipak na dobrom put.

Mediji tvrde i da želja Kostića da se preseli u Nemačku postoji, da bi on rado u Štutgart pre nego u Portugaliju.

Da podsetimo, Kostić je iz kragujevačkog Radničkog otišao za 1.2 miliona evra, tako da će posle 2 sezone u Holandiji Groningen pristojno zaraditi. Posle sezone prilagođavanje, prošle godine je postigao 12 golova u zeleno belom dresu i bio najbolji dribler lige. Tek mu je 21 pa nije ni čudo što je na meti većih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke