Kostić sve bliži Primeri! Pregovori u toku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.05.2016.
09:21
Izvor: Sportske.net, Sport

Dok se, s jedne strane, sprema za večerašnji meč sa Izraelcima u dresu ''Orlova'', Filip Kostić osluškuje i dešavanja u vezi njegovog potencijalnog transfera. A dešavanja baš ima ovih dana...

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Ispadanjem Štutgarta u Cvajtu, postalo je jasno da će reprezentativac Srbije Filip Kostić ovog leta promeniti sredinu.

On je to i sam potvrdio u više intervjua, a proteklih nedelja su se pominjali brojni evropski klubovi u kojima bi Kostić mogao da nastavi karijeru, počev od Bajerna, zatim Šalkea, Volfsburga, Leverkuzena, pa nadalje.

Međutim, o prvim konkretnijim dešavanjima po tom pitanju, izveštava današnji ''Sport'', prema čijim je ekskluzivnim saznanjima Kostić sve bliži španskoj Valensiji!

Pomenuti izvor navodi da su Kostićev brat i stric tri dana proveli na pregovorima u Valensiji, a da su se u celu priču uključili i menadžeri Zoran Vekić i naš nekadašnji reprezentativac Ivica Dragutinović i dodatno doprineli da se španski klub ozbiljno zainteresuje za srpskog levokrilnog fudbalera.

Navodno, pregovori polako napreduju, ali ima i neslaganja. Naime, Valensija Kostiću nudi milion i po evra po sezoni, dok Srbin traži pola miliona više i ukoliko Španci popuste, više ne bi bilo prepreka da se transfer i realizuje.

Istovremeno, u pojedinim nemačkim medijima pojavila se informacija da bi i novi bundesligaš Lajpcig mogao da angažuje Kostića, ali se postavlja pitanje da li će uspeti da izdrži ovu sve brojniju trku za srpskog reprezentativca.

Nemački izvori otkrivaju da u Štutgartu na ime obeštećenja očekuju 15 miliona evra za srpskog reprezentativca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_MajorLazer
Tuesday, 31.05.2016
21:06

Kakve veze ima Valensija sa crno-bijelim? Jel to zbog sorceva???

avatar
Tuesday, 31.05.2016
12:35

Za njega je klub koji će da igra makar LE !!!

avatar
Nouhei
Tuesday, 31.05.2016
15:57

Do juce se borio za opstanak u ligi koja je mnogo spabija od Primere. Neka ide korak po korak.

avatar
Nouhei
Wednesday, 01.06.2016
12:10

Slazem se da je dobar igrac, ali u klubovima koje sam naveo mislim da trenutno ima kvalitet samo za klupu. A svi znamo kako je klupa dobra za razvoj mladih igraca.

avatar
Tuesday, 31.05.2016
22:38

Tebra njega su prošle godine tražili Bajern, Roma, Juve - zato ovo kažem + što sigurno ima kvalitet za neki klub iz top 5 liga koji se visoko kotira, pozz!

avatar
Tuesday, 31.05.2016
12:03

a ne bi bilo lose Valensija mada bi mogla i Sevilja npr ili ATB samo sto oni ne dovode strance xD

avatar
Goran Maksimovic
Tuesday, 31.05.2016
11:57
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 31.05.2016
11:31

Dobra sredina,samo bi bila jos bolja da mu klub igra u evropskom takmicenju

avatar
Andrea Pirlo
Tuesday, 31.05.2016
11:24

Svaki dan ga selite u drugi klub, ali dobro verovatno i jeste trenutno nas najtrazeniji igrac, od do sad pomenutih klubova Valensija bi mu mozda bila i najbolji izbor, 2 sezone da odigra na nivou, pa moze da cilja na vise, ali to je samo moje misljenje :)

avatar
ProudKnight
Tuesday, 31.05.2016
10:05

Bio bi to dobar potez, korak dalje u odnosu na sve do sada, a opet odlično mjesto za razvijanje u vrhunskog fudbalera. Sevilja bi bila još bolji izbor. U svakom slučaju neće pogriješiti. Primera je poslednjih 5,6 sezona, tehnički i taktički najjača, pritom su tu fenomenalni rezultati u Evropi, tako da bi ovo bio pravi korak u njegovoj karijeri.