Kostić dobija društvo iz Liverpula?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 28.08.2017.
16:43
Izvor: Sportske.net

Kako prenose nemački mediji, fudbaler "Redsa" karijeru bi mogao da nastavi u drugom največem gradu te zemlje.

EPA/CLEMENS BILAN
EPA/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Liverpul je u smiraj prelaznog roka postao jedan od najaktivnijih klubova na tržištu.

Pobeda protiv Arsenala kao da je uverila čelnike kluba da mogu da se uključe u borbu za sam vrh tabele, pa su rešeni da Klopu na raspolaganje stave što bolji tim.

Tako su poslali ponudu u Monako za sjajnog francuskog reprezentativca, a prema poslednjim informacijama postigli su i dogovor sa RB Lajpcigom oko kupovine njihovog veziste.

Više o svemu tome u nastavku.



Pored dolazaka, sprema se i jedan odlazak sa "Enfilda", a kako prenose nemački mediji, Liverpul bi mogao da napusti belgijski reprezentativac Divok Origi.

Bivši fudbaler Lila nije u planovima Jirgena Klopa ove sezone, Nemac više veruje Firminu, Staridžu, pa i novajliji Solankeu, te je sasvim realno da Origi promeni sredinu.

On bi karijeru mogao da nastavi u redovima HSV-a, još uvek nije poznato da li nemački klub želi da dovede Belgijanca na pozajmicu ili su spremni i da otkupe njegov ugovor.

Britain Soccer Premier League

HSV je sezonu startovao šokantnim porazom od Osnabruka u kupu, ali su se konsolidovali nakon tog susreta i na startu nemačkog šampionata upisali dva trijumfa, pa se u klubu nadaju da bi ove sezone konačno mogli da naprave zapaženiji rezultat u Bundesligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Monday, 28.08.2017
18:16

Ovo je dobro, do viđenja Origi i srećno. Lepo si vaspitan momak.

avatar
LiverpulovacYnwa
Monday, 28.08.2017
18:09

e ako ti ovo Klope upali ja cu da kleknem na koljena,kakav je ovaj Keita majstor,a tek Lemar,svaka cast na ovako paklenom planu,mada i dalje u odbarabi fura,treba i to malo utegnut pa makar zavrsit s Dajkom kao sa Keitom na ljeto je nas,a sto se tice Origija najbolje bi pasala posudba il pak prodaja uz to da ga mozemo vratit u klub za nekih 10 mil vise nego sto ce hsv platit realnije ne moze :)

avatar
Tuta Bugarin
Monday, 28.08.2017
16:59

Moze on ja mislim da ode u nesto bolje od HSV-a (koga bih bas volio vidjeti u Cvajti, to njihovo izvlacenje mi je dosadilo, maltene gori od Sanderlenda u PL). U sezoni 15/16 Origi je izgledao kao veliki potencijal, u cetvrtfinalnim utakmicama LE protiv Dortmunda igrao bas dobro, jak na lopti i sve, ali prosle sezone se izgubio tako reci, vezao je dva-tri meca u kojima je dao gol, ali osim tih nekoliko golova nista drugo nije pokazao. Nije imao neku ekstra utakmicu. Ne znam, pozajmica je najbolje rijesenje mozda, bilo je situacija u kojima je pokazivao potencijal tako da ne bi trebalo da ga se Liverpul tako lako odrekne iako mislim da je Solanke veci potencijal. Mislim, ne odlucujem ja, a i ne bih, neka vide sta ce.

avatar
The Truth
Monday, 28.08.2017
16:55

Trazi ga i Totenhem

avatar
Wizard08
Monday, 28.08.2017
16:47

samo me interesuje sta ce biti sa flanaganom,sakoom i markovicem posto su i oni kandidati za odlazak ta 3 bi vrv izvadila pare vecinu novca za keitu nadam se da ce ih prodati

avatar
Blackmamba24
Monday, 28.08.2017
16:45

Zasluzuje on mnogo bolji klub od HSV-a