Konteu kriv Murinjo ili Čelsi?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.04.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net

Ostalo je nejasno, šta se sve dešavalo prilikom odlaska dvojice fudbalera iz kluba. Ali, čini se da se Čelsi poneo amaterski...

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Antonio Konte pokušava da oformi novi tim, ali zanimljivo da će probati da vrati dvojicu igrača u klub koje je Murinjo prodao.

U pitanju su Lukaku koji bi mogao da bude zamena za Koštu i da sa Moratom čini novi napadački tandem, ali i Rajan Bertran odlični bek Sautemptona koji bi se sjajno uklopio u poziciju spoljnog igrača kod Kontea.

Mnogi ovo tumače kao Konteov stav da je Murinjo pogrešio kada se odrekao pomenutih igrača, ali čini se da je istina drugačija.

Naime, Lukaku i Bertrand su tražili da napuste klub kako bi dobili šansu da igraju, a klub je pao na ispitu. Prvo su ih pozajmili, ali onda tokom prodaje nisu ugradili klauzulu o mogućem otkupu što redovno rade Real ili Barselona na primer.

Dovoljno je pomenuti baš Moratu, ili niz Barsinih igrača koji su se vratili kada su pokazali da zaslužuju dres Blaugrane.

Uz Bertana, Konte želi još jednog defanzivca Sejntsa, sjajnog Van Dajka koga bi želeo da uklopi sa Davidom Luizom u poslednju liniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Saturday, 01.04.2017
15:46

Ma on samo nek nepravi,ekipu po svom ukus,imat će financijska sredstva,odrješene ruke,nek dovede koga misli,i uzdignute glave u sljedeću sezonu # CFC KTBFFH CHELSEA 4LIFE :)

avatar
Nikki92CFC
Saturday, 01.04.2017
14:33

Klasika, ja to pricam godinama da Murinjo treba da ide u zatvor zbog svog drugog mandata u Celsiju. Svaki moguci transfer je bio epic fail! Salah, Kvadrado, Sirle, Felipe, Baba, Lukaku, De Brujn, Matic, Bertrand... Ajde od Luiza smo bar uzeli dobar novac pa ga vratili za manje. Covek veze nema sa fudbalom.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 01.04.2017
11:51

Isto kao Pogba, nije ga Manchester pustio nego je trazio da ode, trazio je vecu platu nego sto dobijaju tinejdzeri u Manchester, ustvari nije trazio on nego oni agenti sto unistavaju fudbal

avatar
amigo999
Saturday, 01.04.2017
11:10

Konte je bezobrazan, dosao u Chelsea da se sprda sa Murinjom(Konteove zelje igraci koje je Murinjo otpisao i prodao) i da pokupi lovu od Engleza....

avatar
Saturday, 01.04.2017
10:35

Hmmmm daj Boze da don Antonio dovede i Lukakua i Moratu to ce tesko ici cini mi se. Mislim da Bertrand nije meta i da je to vise onako mediski izmisljeno. Sto se tice Van Dajka jeste sigurno meta ali tesko cemo do njega.

avatar
saandokkan
Saturday, 01.04.2017
10:17

Kakva je IGRACINA bio Rajan kad je Murinjo prodao...

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 01.04.2017
15:41

Kada je počeo utakmicu u finalu Lige Šampiona mislio sam da ima budućnost u Čelziju, to se nažalost nije ostvarilo...

avatar
Chelsea13
Saturday, 01.04.2017
09:40

Čekamo neki bombastični transfer za 1. April 😃