Konteova ideja, evo kako do toliko željene zamene za Koštu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.01.2017.
12:40
Izvor: Sportske.net

Italijan smatra da je alternativa za Brazilca poslednji kamenčić u mozaiku zvanom titula. Ovo je njegov predlog.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Nije tajna, Antonio Konte želi ponovo da trenira Ljorentea. Španac je u Juventusu osvojio dve titule, u prvoj mu je Konte bio trener, sarađivali su odlično i Italijan sada želi "Kralja lavova", kako bi imao alternativu u ostatku sezone za Koštu.

Ali, neće biti lako da Baskijca preseli u London, Svonsi se bori za goli život, Ljorente se ipak mnogo bolje pokazao nego Borha Baston.

No, ovo bi mogao da bude mamac.

Naime, "Plavci" će Velšanima ponudiiti Mičua Bačuajima na pozajmicu do kraja sezone.

Belgijanac je plaćen blizu 40 miliona evra, Konte ne zna šta sa njim da radi, nije ga ni doveo u klub. Retko mu pruža šansu, gotovo ga ignoriše, zanimljivo da je ovaj fudbaler bio ideja direktora kluba Majka Emenala, i da Konte nije ni konsultovan u ovom slučaju.

Jasno da bi Belgijanac mogao oberučke da prihvati ovakvu soluciju jer mu je potrebno da igra, a Konte bi sa Ljorenteom zatvorio stvari u napadu na željeni način.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Saturday, 07.01.2017
16:32

Da nemamo ni jednog napadača umesto coste ajde, ali imamo i michya i dominira tako da je llorente nepotreban.

avatar
West London
Saturday, 07.01.2017
15:27

Ovo bi bio najgluplji potez,šta će nam pobogu LLorente,em što je prešao 30,nije neki kalibir,a Michy dobija prilike na kapaljku,i Dominc čeka,volio bi da se Michy pokaže u Fa Cupu protiv Peterborougha,da Don vidi da mu nije potrebn napadač

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 07.01.2017
14:31

Samo ne Ljorentte

avatar
Saturday, 07.01.2017
14:30

Konte ako ovo napravi onda je stvarno budala

avatar
Mangus
Saturday, 07.01.2017
15:30

Sto? Ljorente je u Juventusu dobro igrao pod njegovom komandom, a i ovako ce biti rezerva, nece sigurno uzeti mesto Kosti koji igra u zivotnoj formi. nA bolje da ima igraca kog ce ubaciti u igru nego Micua koji sedi na klupi i kad im treba napadac.

avatar
Mangus
Saturday, 07.01.2017
18:20

Micu je sad bolji napadac nego sto ce Ljorente ikad biti ili je ikad bio. Ali Konteu ne odgovara. I mozemo da razglabamo do sutra, on zna kakav mu tip igraca treba :)

avatar
Saturday, 07.01.2017
17:56

Pa bas zato ne valja ne znam zasto ga ne koristi. U kome je parametru bolji Ljorente od njega, majke ti?

avatar
Nikki92CFC
Saturday, 07.01.2017
14:06

Neverujem da je ovo tacno a ako jeste postoje dve mogucnosti. Ili Konte ima nesto privatno protiv belgijanca ili misli da je previse dobar da sedi na klupi sto je po meni istina. U kupu dobije sansu da dva gola. Protiv Votforda i Vest Hema igrao po 5 minuta i doneo oba puta bodove golom i asistencijom. Protiv Arsenala isto nesto malo igrao i stvorio najbolju sansu. Ja sam siguran da je prvi napadac bilo gde da bi imao 10+ golova na polusezoni. Prosle sezone nakon Ibrahimovica sa 17 golova i 9 asistencija najbolji u ligi 1. Ocekujem sutra da izdominira! A za Ljorentea je svakako izmislio fudbal.

avatar
NIKE
Saturday, 07.01.2017
14:00

Ako Konte želi tako, tko smo mi lajici da to osporavamo. Čovjek je do sada dokazao da mu treba maximalno vjerovati, Lorente je igrač za velika djela, i svakako da bi svojim iskustvom i šampionskim mentalitetom donio više opcija u igri tima. Jedva čekam nastavak sezone, da vidim kako će se tim vratiti na put posle ovakvog niza pobijeda.