Konte želi fudbalera Rome u Čelsiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.03.2016.
17:39
Izvor: Sportske.net

Antonio Konte će skoro sigurno naredne sezone sedeti na klupi Čelsija, a već ima spisak želja.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Antonio Konte bi naredne sezone trebalo da sedne na klupu Čelsija, priča se da postoji dogovor i da preostaje samo da se potpiše ugovor.

Poznati italijanski novinar, Đanluka Di Marcio, istakao je na svom tviter profilu da je ovaj stručnjak zainteresovan da naredne sezone u Čelsiju vidi Rađu Naingolana, reprezentativca Belgije i člana Rome.

Di Marcio napominje da će ovaj vezni fudbaler biti u centru pažnje i da će skoro sigurno promeniti klub, a da se pored Čelsija za njega bori i Juventus, posebno u slučaju da proda Pola Pogbu što je veoma izvesno ovog leta.

Piše se da postoji još par klubova iz Premijer lige koji su pokazivali interesovanje, ali da je samo Antonio Konte konkretan u svojim namerama da ga dovede u svoj tim naredni tim.

Čelsij je navodno na pol poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
reddevils
Thursday, 24.03.2016
00:22

Jos samo frizera da promeni :D

avatar
West London
Wednesday, 23.03.2016
23:05

Kako cijenim i poštujemo ovog igrača,borben,daje srce ostavlja dušu na terenu,ništa ne shvaća labavo,stilom igre podsjeća na gatussa i makelela,fantastičan igrač,podcjenjen,ali bome i papren što se cijene tiče,i mislim da ga spaletti neće htjeti prodati,iz prostog razloga jer nema adekvatnu zamjenu za njega,jer strotmann se svake sezone ozljeđuje,a i kad bi ga uspjeli dovesti vjerujem da bi trebali uplatiti oko 45-50 mil.€.

avatar
Mauricio Pinilla
Wednesday, 23.03.2016
20:08

Sanse da Naingolan zaigra u Juventusu su ravne sansama Sjeverne Koreje da osvoji svetski sampionat...nikad...Srecno Radja sta god odlucio...

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 23.03.2016
19:54

Odlično pojačanje

avatar
Carina
Wednesday, 23.03.2016
19:04

Nama iz Rome vise treba sportski direktor da se konacno otresemo Emenala! Humels, Naingolan, Hames za Azara i Grizman ili Rojs i spremni smo. Kejhil, Mikel, Azar, Pedro, Oskar, Remi i Falkao napolje ostalo nek popune omladinci, pa ako zafali nesto, pojacamo se u januaru, mada za jednu utakmicu nedeljno ekipa bi bila spremna i za borbu za titulu. Mada naravo, sve to moze da upropasti turneja po krajevima sveta da se zadovolje americki burzuji i marketing...tako se ove sezone uradilo, bas nam je super sad...

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 23.03.2016
19:01

Mislim da ce Konte napraviti najjaci Celzi pod Romanom ikad,bice to atomski fudbal na Bridzu.#CFC

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 23.03.2016
19:54