Konte vraća Belgijanca s pozajmice

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 02.01.2017.
16:26
Izvor: Sportske.net

Na zvaničnom sajtu Real Betisa stoji da se momak koji je proveo godinu i po dana na pozajmici na 'Benito Viljamarinu' vraća na 'Stamfrod Bridž'.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Vezni red 'Plavaca' će u nastavku sezone po svoj prilici biti jači za Čarlija Musondu.

Mladi belgijski reprezentativac je veoma dobro pokazao u Betisu i verovatnije je da se bori za minute u Čelsiju nego da bude prosleđen na pozajmicu negde drugde.

Musonda je doveden na 'Stamford Bridž' pre četiri godine iz Anderlehta kao 16-godišnjak i bio jedna od glavnih poluga u podmlatku 'Plavaca'.

Inače, ovaj 20-godišnjak igra na poziciji ofanzivnog veziste, ali se neretko izvlači na krilo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
David Peterson
Saturday, 21.01.2017
17:22

Jeste li poslovni čovjek ili žena? Da li je potrebna sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za podmirenje vaš dug ili isplatiti Vašeg računa ili početak lijep posao? Da li je potrebna sredstva za financiranje vašeg projekta? Mi ponude i zajamčeno zajam usluga bilo koje visine i na bilo kojem dijelu svijeta za (pojedinci, tvrtke, trgovac i pravne osobe) na naše vrhunske kamatnu stopu od 2%. Za prijave i dodatne informacije poslati odgovore na sljedeću e-mail adresu: [email protected] Hvala i veselimo se vašem brzom odgovoru

avatar
Monday, 02.01.2017
20:04

Ajde neka on i Jeremi Boga MORAJU u buducnosti da igraju u klubu!!!

avatar
West London
Monday, 02.01.2017
19:44

Charly je igračina,tehničar,jedan od najboljih igrača iz Akademije,nadam se da će dobiti priliku,jer je talentiran,tehnički potkovan,samo mu se prilka treba pružiti

avatar
Klaudio Kanidja
Monday, 02.01.2017
17:52

Umetnik s loptom i tako lagan na nogama. Mislim da ce se tesko izboriti za neke vece minute, jer mi ne izgleda da je po Konteovom ukusu, suvise je mekan. Sve u svemu dobar prospect, licno ga mnogo volim jer je odlican sa loptom i zabavlja publiku.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 02.01.2017
17:52

Mislim da je to odličan potez može Konte da napravi od njega vrhunskog igrača još Traorea da vratim9

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 02.01.2017
17:37

Pretalentovan igrač, nadam se da će dobiti šansu ove sezone sa klupe

avatar
NIKE
Monday, 02.01.2017
17:36

Bio momak povrijeđen, tek se oporavio, sad će trenirati sa timom i kao i Zuma dobivati prvo šansu u ligi rezervi, a možda zabilježi i koji minut u FA kupu koji uskoro počinje. Mousunda je veliki talenat, ali teško će dobiti šansu u skorije vrijeme, ja se nadam bar Kenedy da će dobiti šansu ove sezone, mislim da bi bio vrh u ovoj formaciji.

avatar
brekbaCh
Tuesday, 03.01.2017
02:12

Verujem da vidis Kenedija kao zamenu za Alonsa ? Ja sam o tome razmisljao, ali ne znam kakav je u defanzivi, rizicno dosta.