Konte "prepisuje" od Kumana!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.04.2017.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Engleskoj, na meti stratega Čelsija nalaze se tri fudbalera "Svetaca".

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Ronald Kuman je napravio sjajan posao u redovima Sautemptona, a o pojedinim transferima koje je on realizovao dok je sedeo na klupi tima sa "Sent Merisa" se i danas govori.

Na njegovo insistiranje je u Soton stigao Virdžil van Dajk, za kog se sada otima "pola" Premijer lige, a po njegovom ukusu bio je i Portugalac Sedrik Soareš, koji je postao pravi naslednik Natanijela Klajna, koji već par sezona sa uspehom brani boje Liverpula.

Poznato je da Čelsi želi Holanđanina u svojim redovima, spremaju i zanimljivu ponudu za Puela, pa se veruje da imaju prednost u odnosu na ostale zainteresovane strane.

Ipak, tu se ne završava spisak želja Antonija Kontea, kada su kupovine na "Sent Merisu" u pitanju.

Naime, on bi da pokupi gotovo čitavu odbranu "Svetaca", kako se na radaru Čelsija pored van Dajka nalaze i pomenuti Sedrik Soareš, kao i bivši fudbaler "Plavaca" Rajan Bertran.

Levi bek je već nosio dres Čelsija, igrao je i u čuvenom finalu Lige šampiona protiv Bajerna, kada su se "Plavci" predvođeni Di Mateom sa klupe popeli na krov Evrope.

Što se tiče Soareša, on je i na radaru Barselone, te je jasno da su pred portugalskim fudbalerom i standardnim članom reprezentacije Portugalije koja je osvojila minulo Evropsko prvenstvu u Francuskoj, slatke muke.

Čelsi bi sa triom iz Sotona u potpunosti kompletirao odbranu za pohod na najviše ciljeve, videćemo koliko je realno da se sva trojica presele na "Stamford Bridž".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eglos Zero
Wednesday, 05.04.2017
20:43

Saumptentonu svake sezone iskesiraju po 100m.Pametno poslovanje kluba !

avatar
West London
Wednesday, 05.04.2017
17:33

Nek dovede koga misli da će mu se uklopiti u sistem,imat će novac i odriješene ruke,povjerenje ima,a onda ako Bog da,novi ugovor potpisati

avatar
Uroš M.
Wednesday, 05.04.2017
17:04

Bilo bi lepo videti Bertrana ponovo kuci. Ta debitantska utakmica, ni manje ni vise nego finale LS. Bio je solidan dok je bio kod nas, sad je jos bolji. Imali bi ok rotaciju sa njim i Alonsom.

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 05.04.2017
16:44

Nepotrebna su sva trojica, prave guzvu, samo Van Dajka

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 05.04.2017
15:51

Ova trojica su najbolji defanzivci lige uz Gibsona, Kina, Rouza, Vokera, Baija, Aldervejda, Bejnsa i Aspija.