Konkurs otvoren - Ko će prvi do 'novog Makelelea'?

Autor: Boban Filipović
petak 01.04.2016.
17:01
Izvor: Sportske.net

Očekuje se pomama za dovođenjem novopečenog francuskog reprezentativca koji je jedan od najboljih fudbalera u Premijer ligi u tekućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Menadžer Lestera, Klaudio Ranijeri, potvrdio je pred predstavnicima 'sedme sile' da će N'Golo Kante dobiti zeleno svetlo da promeni sredinu ovog leta.

"On igra fenomenalno. Igra sa dosta samopozudanja, iz dana u dan sve više napreduje i sigurno ima ambiciju da se oproba u nekom velikom timu. Ukoliko stigne primamljiva ponuda, a neću da krijem da je ne očekujemo, naravno da mu nećemo stajati na putu. No, otom potom, sada svi razmišljamo u preostalih sedam utakmica u šampionatu."
rekao je italijanski stručnjak.

Omaleni Francuz je duša tima lidera Premijer lige, po legendarnom menadžeru Mančester Junajteda je najbolji igrač na ostrvu ove sezone, a nagrađen je i pozivom selektora 'Trikolora' Didijea Dešana u reprezentaciju. Upisao je prva dva nastupa za 'Galske pretlove' na prijateljskim utakmicama protiv Holandije (3:2) i Rusije (4:2), a protiv 'Zbornaje' uspeo da upiše prvenac u dresu sa državnim grbom, i to na svoj 25. rođendan.

'Lisice' su dovele Kantea letos iz Kaena za 8 miliona evra, ugovor je potpisan na četiri godine, ali bi 'novi Makelele' kako stoje stvari već nakon prve sezone mogao da bude prodat nekom većem i bogatijem klubu.

U prilogu pogledajte najbolja "hapšenja" zadnjeg veznog Lestera iz tekuće sezone:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Friday, 01.04.2016
23:16

Kako na 0:28 curica Aron mlati rucicom, hahahaha,neprocjenjivo. Super je Kante ove sezone.

avatar
Friday, 01.04.2016
18:09

Nadam se da ovo isto Konte cita...

avatar
The_King7
Saturday, 02.04.2016
01:48

Pa on ce imat milijun ponuda od Velikih klubova zasto bi otisao u Chelsea koji se raspada de mi 1 validan primjer?

avatar
The_King7
Saturday, 02.04.2016
15:25

pa zar ti stvarno mislis da sam ja navijac liverpoola hahahaha kante nit ce u liver nit u chelsea

avatar
Saturday, 02.04.2016
14:46

Bolji je od Luserpula kojeg ce Konte sledece sezone pomesti kao prasinu sa ormara. Ovu sezonu ne racunam jer se mnogo toga izdesavalo kao i sa tim tvojim timom pre sezonu-dve. I molim te postedi me maloletnicki komentara mi imamo povijest bla bla

avatar
Uncounquered
Friday, 01.04.2016
17:14

Ako Perez ima malo mozga za dobrobit i igru ekipe, potrudice se da ga dovede...ali posto nije pogodan za prodaju dresova, tako da tesko da ce to da se desi...lik bukvalno juri ne staje, kao da nema pluca, neumoran je...takav tip igraca sa takvim fizickim kapacitetom, a pritom i odlicnim pregledom igre se tesko nalazi...ko god da uzme Kante-a ubo' je premiju.

avatar
Igorr
Friday, 01.04.2016
19:09

Interesantno je da ima 1,69 ... a životinja prava!

avatar
Chelseaaaaa
Saturday, 02.04.2016
10:45

mozda bi im bilo pametnije dati prostora casemiru, koji nije nista losiji od kantea. posjeduje real u njemu strasnog defanzivnog veznog, pitanje je oce li mu se dati prostora da eksplodira