Konačno! Vengerova revolucija!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.07.2017.
09:05
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje na pragu, odlasci do skora nedodirljivih, hoćemo li videti jedan sasvim novi Arsenal!

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Aleksandr Lakazet je blizu Arsenala. Venger je povećao ponudu i gotovo je izvesno da će se napadač Liona naći na "Emirejtsu". On bi trebalo da bude prvo u nizu pojačanja, Venger želi i Lemara, ali bi i njega trebalo da plati više od planiranih 30 miliona.

U klubu se nadaju da bi dolazak ove dvojice igrača trebalo da ubedi Aleksisa Sančeza da potpiše ugovor i ostane.

Kako javlja veoma pouzdani novinar BBC Dejvid Ornštajn, ponuda za Čileanca nema, ali se veruje da će kako leto bude odmicalo, ona stići i to iz Mančester Sitija.

Sam Čileanac ćuti, naime rekao je da zna svoju sudbinu, ali da ne može da je saopšti medijima. Venger je i dalje pri odluci da ne pojačava rivale u PL, ali Sančez ne želi u PSŽ, niti u Bajern, uostalom sama činjenica da im je tražio 25 miliona evra po sezoni samo pokazuje da ne razmišlja ozbiljno o odlasku iz Engleske.

No, Arsenal će mu saopštiti da neće dozvoliti odlazak u Siti, osim ako "Građani" ne ponude Aguera u zamenu, što je ma,o verovatno.

Kako smo i pisali, Beljerin bi mogao da bude prodat, umesto njega Venger cilja pojačanje iz Juventusa koje bi se savršeno uklopilo u njegovu nameru da igra 3-5-2, levo je već stigao Kolašinac.

Žiru ima ponude Vest Hema i Evertona, što se Oksa Čembrlena tiče, Arsenal je odbio ponudu Liverpula, ali je mladi igrač odbio da produži ugovor sa "Gunerima", pa bi i on mogao da odšeta kao slobodan igrač narednog leta.

I dalje se pominje Mbape, čak i mogućnost da Venger plati svetski rekord, ali to i dalje izgleda kao nemoguća misija, iako je navodno Francuz razgovarao na odmoru sa porodicom mladog igrača.

Venger traži i jednog vezistu, Napoli ga je odbio za Žorginja, pominje se i Lemina koji bi mogao da bude deo sporazuma za Šćešnog, pošto je Juventus dogovorio uslove sa Poljakom koji bi trebalo da 2018. nasledi Bufona...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Sunday, 02.07.2017
13:01

Imam osecaj da ce Siti ove sezone uzeti titulu,jednostavno su finansiski vrlo mocni,kupuju sve zivo(da,kvantitet ne mora uvek biti recept za titulu),ali ako se Aleksis vec dogovorio opet saradjivati sa Pepom(bukvalno ga tada Barsina uprava oterala,a sjajno je igrao),onda ce Celzi kao jedini ozbiljni rival do finisa sezone imati puno problema,svakako jako su bitan faktor nasupi ovih timova u LS,mozda recimo Abramovic zagrize za LS(kao i Man.Utd.),a ovi se odlepe u PL,eto ovim kvantitetom igraca dobijaju svakako na dobrih resenja na klupi,nije dzaba Siti prvi favorit za titulu prema kvotama.

avatar
_mladen_
Sunday, 02.07.2017
15:57

Polako treba uigrati sve te igrace koje dovedes. Veruj mi lakse je ubaciti u tim par igraca, nego zameniti pola tima. Ne bih ni za jedan tim mogao reci da sigurno osvaja. Svi ce dobiti dobra pojacanja i nek bude sto zanimljivije.

avatar
Ton4i
Sunday, 02.07.2017
19:24

Naravno,ali su sanse manje da ce Liverpul ili Arsenal doci do titule,i Junajted trenutno ima slabiji tim,Gvardiola je sada pod pritiskom i ucinice sve da dodje do titule,to je samo moje vidjenje stvari.

avatar
Sunday, 02.07.2017
10:52

u 3-5-2 gde ide Ozil?

avatar
Sunday, 02.07.2017
13:00
avatar
Sunday, 02.07.2017
20:09
avatar
MSSZRMK
Sunday, 02.07.2017
10:43

Mbapea mogu sanjati samo ništa drugo.Svet je lep kada sanjamo.

avatar
Непобедиви
Sunday, 02.07.2017
10:35

Ona Aleksisova izjava o tome da je odlucio gde ce da nastavi karijeru, ali da to jos ne moze da kaze ukazuje na to da on napusta Arsenal. Ne vidim drugog razloga da se to drzi u tajnosti. Druga stvar, ne vidim zasto bi iz Arsenala otisli i Oks i Beljerin. Beljerin izjavio kako ce na odmor pa nazad na pripreme sa Arsenalom, tako da ne znam u cemu je problem sa Beljerinom, a Okslejd dobija novi ugovor. Informisite se malo kod pravih medija vi iz Sportskih. Batalite Dejli Mejl i ostale novine poput Skandala, Informera itd.

avatar
_mladen_
Sunday, 02.07.2017
15:59

Sve je to tacno, ali nekad ne znas sta moze da se desi.

avatar
username
Sunday, 02.07.2017
10:33

Ox i Belerin su rešenje za desnu stranu u 3-4-3 (3-5-2)... Belerina juri Barsa i to od prošlog leta i to je problem, verovatno će se otvoriti 50+ miliona i Wenger će ga pustiti, a Ox je zato i dobio priliku u novoj formaciji, da se potvrdi da on to može da iznese...jedan od njih će verovatno otići. Veće šanse da ode ima Belerin. Lakazet bi bio extra, top kvalitet, 26 godina...još jedan štoper uz Mustafija i Košelnog, mladi Holding i Čembers mogu da se iskoriste, tu je Per(!?), a i Monreal i Kolašinac mogu da zatvore zu poziciju.... Najveći problem je zadnji/centralni vezni, Kazorla je gotov, unuštila ga zadnja povreda, Remzi je dobar ali ni on ne može da spoji 2 meseca, Vilšir treba da dobije šansu, ali bi trebalo dovesti nekoga...Džaka je pomalo grubijan ali to je i falilo ekipi, on i Kokelan, jedan od njih treba da bude u ekipi, uparen sa Vilširom/Kazorlom/Remzijem/Neko novi??? Volkot desno pre nego Ozil, pod uslobom da Sančez ostane....inače 3 ofanzivca, samo Sančez sigurno mesto u timu, a ( prvih desetak utakmica)ostali da se rotiraju, Velbek, Volkot,Ozil,Žiru+ Lakazet....nLakazet je primarna meta, plus centralni vezni, evetualno zamene u slučaju odlazaka Belerina, Oxa, Sančeza....

avatar
Ashburton Grove
Sunday, 02.07.2017
10:30

Sancez je rekao da zna planove za buducnost ali da ne moze da kaze o cemu se radi. Jasno je, zeli u Siti ali ne zna da li ce to bili ovog ili narednog leta. I dalje je sve na Arsenalu, ukoliko zele da budu konkurenti za titulu zadrzace ga i naredne sezone i pustiti ga da ode bez obestecenja, a ako se ispostavi da su im pare bitnije uzece necu sicu koja im i onako nista ne znaci za takvog igraca. Iskreno ne vidim sta moze postici u Sitiju sto ne moze u Arsenalu? LS nece uzeti sigurno a ako ostane, uz Lakazeta i jos nekoliko igraca bice konkurent za titulu naredne sezone. Ako ga je Gvardiola jednom drzao na klupi i nije mu ukazao poverenje, zasto opet ide da saradjuje sa takvim trenerom? Jedva cekam da se sve ovo resi...

avatar
bagra
Sunday, 02.07.2017
10:25

Pa dobro, mozda budu cetvrti

avatar
Gunarson
Sunday, 02.07.2017
10:17

Vengerova 254. revolucija a 0 ostvarenih. Kod njega moze biti revolucije samo ako ode nekoliko igraca svojom voljom. Trenutno su to tri igraca mada nije bas da ce otici sva trojica. Ozil nece sigurno, njemu je lepo, ne moze se nigde lepo uvaliti ko sto moze u Arsenalu.

avatar
Carina_11303
Sunday, 02.07.2017
09:19

hahahhahah jedan Lakazet će kao da napravi toliku razliku. A-ha. Hoće. Revolucija bi bila da je doveo recimo Suareza. Možda Iguaina ili takvu ekstra klasu, a ne Lakazeta. Jeste on klasa u francuskoj, ali da sačekamo da vidimo kakav će biti u premijer ligi.

avatar
Sunday, 02.07.2017
20:12

U pravu si,nikakvu razliku on neće doneti.On je i u Francuskoj pola golova dao sa penala.Svira mu se penal svaku drugu utakmicu.