Kome Ljorente ustupa mesto?

Autor: Boris Jovanović
petak 27.03.2015.
09:25
Izvor: Sportske.net

Juventus će, izvesno je, tražiti novog špica. Četiri kandidata, pregovori već počeli

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Fernando Ljorente će verovatno napustiti Torino. Doveden je pre dve sezone bez obeštećenja, u prvoj je igrao mnogo bolje, žele ga Sevilja, Valensija, ali i engleski klubovi.

Bask je izgubio mesto od Morate, sada će Juve probati na njemu da zaradi, ali i da dobijeno uloži u novog napadača.

Četiri su kandidata, najdalje se odmaklo u pregovorima sa Dibalom iz Palerma koji želi da ostane u Italiji. Juve pregovara i sa gazdom Sicilijanca, Zamparinijem, ali to ide teže, tim pre što Dibalu žele Čelsi i Arsenal.

Uz Argentinca, na listi kandidata su još Kavani koga PSŽ nudi kao deo dogovora za Pogbu, ali i Falkao koji je prošlog leta bio blizu Juventusa.

Kao novi kandidat se pojavila stara Juventusova želja, Edin Džeko. Bosanski "Dijamant" je nezadovoljan u Sitiju, mogao bi da bude na transfer listi, ali taj transfer svakako neće biti manji od 20 miliona evra.

U svakom slučaju, potvrdio je to i direktor Marota, stići će top napadač koga Juventus planira da upari sa Tevezom i Moratom koji su sigurni za narednu sezonu.

Matri se vraća u Milan, mladi Koman bi mogao na pozajmicu, uz izvestan dolazak Simonea Zaze iz Sasuola, taj poker napadača bi trebalo, uz možda jednog mlađeg igrača, da bude dovoljan Alegriju za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke