Koliko vredi Mitrović?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.04.2015.
19:39
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativni napadač i najbolji strelac šampionata Belgije biće na leto veoma tražen, pregovori sa pojedinim klubovima se već vode, pa ostaje da se vidi da li će čelni ljudi Anderlehta istrajati kad je u pitanju cena koju su odredili na ime obeš

rsca.be/Jimmy Bolcina
rsca.be/Jimmy Bolcina

Povezane vesti

U predstojećem, letnjem prelaznom roku, čelnici Anderlehta, ali i sam Aleksandar Mitrović, biće na slatkim mukama.

Srpski reprezentativac je ligaški deo sezonje u Belgiji završio kao prvi strelac lige sa 14 prvenstvenih golova, dva puta se upisao i u Ligi šampiona, a kad se tome doda da ima samo 20 godina, jasno je da je interesovanje za njegove usluge izuzetno veliko u ovom trenutku.

Već smo pisali o interesovanju pojedinih preemijerligaških klubova, poput Arsenala, Svonsija, ali ovih dana su posebno bili uporni predstavnici lisabonske Benfike.

Utakmica između Portugala i Srbije na ''Da Lužu'' i Mitrovićev nastup u tom meču bila je idealna prilika za pregovore prvog čoveka Benfike Luisa Felipea Vijeire sa Mitrovićevim agentom Nenadom Jestrovićem i čelnicima Anderlehta.

Razgovori su obavljeni, a portugalski mediji navode da do dogovora nije došlo, jer je za Benfiku 18 miliona evra, koliko u ovom trenutku traže Belgijanci, previsoka cena.

Takođe, isti izvor navodi da postoji mogućnost i da u Anderlehtu spuste cenu, ali da je minimum ispod koga nikako neće ići - 15 miliona evra, dakle tri puta više nego pre dve godine kada je Mitrović iz Partizana otišao u Brisel.

Menadžer Nenad Jestrović je portugalskim medijima potvrdio da je bilo razgovora na tu temu, ali više detalja nije želeo da iznosi.

U svakom slučaju, očekuje se još veće interesovanje za Mitrovića kako se sezona bude bližila kraju.

Još kada bi konačno počeo da ''rešeta'' i u dresu reprezentacije Srbije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke