Kolarov se vraća u Italiju?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 17.07.2017.
19:03
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji sa Apenina, srpski fudbaler bi mogao ovog leta da se vrati u Seriju A.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Aleksandar Kolarov je preživeo Gvardiolinu generalku, još uvek je član kluba sa "Etihada", ali ima još samo godinu dana ugovora sa Mančester sitijem.

Bilo je priče ovog leta da bi mogao da pojača Bešitakaš, ali od njegovog odlaska u Istanbul na kraju nije bilo ništa.

On je bukvalno jedini levi bek kog Gvardiola trenutno ima na raspolaganju, te dok neko ne stigne na "Etihad", naverovatnije neće odlaziti.

Ipak, jasno je da će španski strateg pokušati da dovede novog čoveka za tu poziciju, poznato je da je na njegovom radaru Benjamin Mendi iz Monako, a kako je za Kajla Vokera pre samo par dana potrošio preko 50 miliona evra, ne bi čudilo da za tako neku cifru angažuje i mladog Francuza.

S tim na umu, za Kolarova su interesovanje pokazali Roma i Inter.

Rimljani su gotovo ostali bez opcija na levom boku, šuškalo se da bi u klub mogao da stigne Džetro Viljems iz PSV, ali je holandski fudbaler potpisao za nemački Ajntraht. Više OVDE.

Povratak u "Večni grad" bi svakako bio dobra opcija za srpskog reprezentativca, ali je problem što je njegova plata preveliki zalogaj za Rimljane.

Mančester siti bi ga pustio za 10 miliona evra, dok srpski reprezentativac zahteva platu od 4,5 miliona evra na godišnjem nivou, što Roma ne može da mu ponudi.

Videćemo kako će se stvari razvijati, ono što je sigurno to je da bi Kolarov dobio najveće zvižduke na narednom derbiju "De la Kapitale", kako je svojevremeno nosio i dres naljućeg rivala Rome, ekipe Lacija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MancCity!!!
Monday, 17.07.2017
19:44

guardiola od kako je dosao pokusao je da mu nadje poziciju, ali nije se uklapao ni na mestu stopera, a na mestu levog beka bio je dobar samo za slobodnjake, zao mi je, dobar je bio igrac ali nema mesto za njega u legendarnom sitiju koji se trenutno pravi

avatar
Amar Zornic
Monday, 17.07.2017
19:13

Jedini u Inter , u Romu ne verujem

avatar
amigo999
Monday, 17.07.2017
19:13

Nema sanse da ide u Inter. Sutra potpisuje Dalbert iz Nice , 22 god levi bek, Brazilac...Cena 25 mE....Mozda Roma...http://www.football-italia.net/105915/inter%E2%80%99s-dalbert-deal-tomorrow

avatar
The Truth
Monday, 17.07.2017
19:10

E Romo Romo,propala si sa njim.Nije on vise na svom nivou